Näe ja koe

Näe ja koe kotimaan matkakohde

Näe ja koe kotimaan ihastuttavin matkakohde, Serlachius. Taidekohde Mäntän kulttuurimaisemassa on auki ympäri vuoden. Tee päiväretki tai vietä lomanen nauttien luonnosta, hyvästä ruoasta ja ennen kaikkea taiteesta.

Tapahtumat

Seuraa tapahtumakalenteriamme. Tiedät mitä museoissa tapahtuu.

Ajankohtaista

Täältä löydät Serlachius-museoiden uutiset ja muut ajankohtaiset asiat tiiviissä muodossa.

Osta verkosta

Osta Serlachius-museoiden liput ja palvelut kätevästi ennakkoon verkosta.

RUOKA

Ravintola Gösta

Taidemuseon yhteydessä toimii ravintola Gösta ja museon pihapiirissä kesäkahvila Autereen tupa.

Palvelut ryhmille

Ravintola Göstassa järjestyvät tilauksesta ryhmä-, juhla- ja kokoustarjoilut niin pieniin kuin vaativimpiinkiin tarpeisiin.

Ruokaelämyksiä

Suuntaa ruokamatkalle ravintola Göstaan. Ravintoloitsija Henry Tikkanen on palkittu puhtaiden makujen mestari.

TAIDESAUNA

Arkkitehtuuri, taide ja design

Taidesaunamme tarjoaa elämyksiä paitsi saunomisen myös taiteen, designin ja arkkitehtuurin ystäville. Vuokraamme saunaa ryhmille monenlaisiin tilaisuuksiin.

Juhlat ja kokoukset saunassa

Taidesauna tarjoaa unohtumattomat puitteet kokousten ja juhlien järjestämiseksi. Ota yhteyttä myyntipalveluumme ja varaa sauna käyttöösi!

IDEOITA MATKALLESI

Pikku lomia

Tee päivän tai parin piipahdus taiteen ja historian pariin. Tutustu esimerkkipaketteihimme, joihin voit varata opastuksia pienelle ryhmälle tai tutustua museoihin omatoimisesti.

Mainioita paikkoja

Tunnetko jo nämä paikat museoilla ja niiden lähellä? Näe ja koe Göstan viinitupa, Taavetinsaaren kultainen huvimaja, Lemmenpolku, Tennispaviljonki, Viinitupa Vuorenmaja ja monet muut upeat kohteet!

Majoitusvinkit

Varaa aikaa ja tutustu taidekaupungin tarjontaan vaikka useamman päivän ajan. Mänttä-Vilppulassa on paljon erilaisia majoitusvaihtoehtoja.

Serlachiuksen ohella Taidekaupunki Mänttä viehättää omintakeisilla paikoillaan, historiallaan ja ainutlaatuisilla majoituskohteillaan. Voit varata opastetun kierroksen museoille ja muihin mänttäläisiin kohteisiin meiltä. Järjestämme ohjelmapaketteja yksittäisille asiakkaille, ryhmille tai vaikkapa syntymäpäiväseurueille. Voit varata paketit suoraan verkosta tai ottaa yhteyden myyntipalveluumme. Lisäksi Serlachius tarjoaa arvokkaat puitteet erilaisille tapahtumille, joista voit lukea lisää tapahtumasivuiltamme.