Ravintolapalvelut ryhmille

Ravintolapalvelut ryhmille

Ravintola Göstasta löytyy sopivia makunautintoja jokaiselle kukkarolle. Tilauksesta järjestyvät ryhmä-, juhla- ja kokoustarjoilut niin pieniin kuin vaativimpiinkiin tarpeisiin. Ravintolaa luotsaava keittiömestari Henry Tikkanen haluaa tarjota puhtaita, konstailemattomia makuja. Hän arvostaa paikallisia, laadukkaita, sesongin mukaisia raaka-aineita. Tutustu ruokalistaan tästä ja seuraaviin ryhmille räätälöityihin ehdotuksiin.

Ryhmämenut

Ryhmämenut ovat etukäteen tilattavia, ja keittiömestarimme hyödyntävät niissä paikallisia ja sesongin mukaisia raaka-aineita. Erilaiset ruokarajoitteet ja allergiat otetaan huomioon. Varaa aina ryhmämenut etukäteen Serlachius-museoiden myyntipalvelusta p. 03 488 6801 tai myynti@serlachius.fi.

Ruokailua taidesaunalla

Upeat menut Taidesaunalla

Taidesauna-elämykseen kuuluu ehdottomasti herkullinen ruoka. Keittiömestarin loihtimat saunasnacksit ja avotulella valmistettu grillimenu vievät kielen mennessään. Ravintola Gösta hoitaa myös erilaiset kokous- ja juhlatarjoilut Taidesaunalla. Kysy lisää myyntipalvelustamme!

Kulinaarinen ateria Serlachius museon ravintola Göstassa

Teemaruokailut ja kokkikoulu

Valitse Kulinaarinen matka Akseli Gallen-Kallelan inspiroimana tai tuo Metsä lautasellesi, kun haluat tuoda suomalaisen metsän tai taiteen ja tarinat aterian yhteyteen. Voit myös varata pienelle ryhmälle kokkikoulun, jossa valmistatte ravintolan henkilökunnan avustuksella oman menunne.


KUVIA MUSEOIDEN RAVINTOLA- JA KOKOUSTILOISTA

Ravintola Göstassa maut ja palvelu ovat aina kohdillaan! Erinomainen, korkeatasoinen ravintola, jossa on helppo nauttia ja viihtyä!” Emilia K, Facebook

“Kokonaisvaltainen elämys: kauniissa puistomiljöössä selkeä ja kaunis museo, jossa ajatuksia herättäviä ja yllättäviä näyttelyitä. Ravintolassa kauniit astiat ja huonekalut sekä hyvää, suomalaista ruokaa. Plussaa siitä, että viiniä saa autoilijan annoksen eli senteittäin. Ystävällinen ja avulias henkilökunta. Pieni mutta mielenkiintoinen museokauppa.” Hanna-Liisa H, Facebook

“Ruoka on rakkaudella tehtyä ja aina onnistunut yllättään hyvällä maulla 10+.” Jukka A, Facebook