Päiväretkiä ja pikkulomia

Päiväretkiä ja pikkulomia

Tule päivän tai kahden retkelle taiteen ja historian pariin, nauti upeista miljöistä ja ihanista mauista. Kaikki esimerkit sisältävät taidetta ja tarinoita upeissa ympäristöissä, hyvää ruokaa ja juomaa sekä vähän liikuntaa.

Virittäydy Serlachiuksen tunnelmaan

Katso pieni video ystävysten retkipäivästä Serlachiukselle ja nauti tunnelmista vieraanamme. Rakenna oma retkipäiväsi taiteen, arkkitehtuurin, luonnon, hyvän ruoan ja Taidesaunan nautinnollisten löylyjen ympärille.

Tennispaviljonki Mänttä-Vilppulassa

Pelipäivä Serlachiuksella

Luvassa on tennistä, kulttuuria ja tietysti löylyä! Kerää ystävät yhteen ja vietä aktiivinen päivä Serlachius-yhtiön tapaan Mäntän uniikeissa kohteissa. Päivän päätteeksi pääsette rentoutumaan Taidesaunan lempeisiin löylyihin.

Pariskunta Serlachius-museo Göstan puistossa

Kulturellit daamit ja herrat vaihtavat vapaalle

Tässä vinkit kahden päivän kesäreissuun, joka sisältää taidetta ja kiinnostavia tarinoita upeissa museoissa, hyvää ruokaa ja juomaa merkillisissä miljöissä sekä pikkuisen liikuntaa. Tule omalla kulkupelillä tai hyppää Serlachius Art & Sauna Expressin kyytiin Tampereella, se kuljettaa sinut melkeinpä ovelta ovelle! 

“Todella hieno, monipuolinen kulttuurikohde. Lisäarvona upea luontomiljöö. Asiantuntevaa opastusta. Tulimme Serlachius-bussilla Tampereelta, bussilla oli kätevä kulkea myös museoiden välillä (ei lisämaksua).” Marianne S, TripAdvisor