Päiväretkiä ja pikkulomia

Päiväretkiä ja pikkulomia

Tule päivän tai kahden retkelle taiteen ja historian pariin, nauti upeista miljöistä ja ihanista mauista. Kaikki esimerkit sisältävät taidetta ja tarinoita upeissa ympäristöissä, hyvää ruokaa ja juomaa sekä vähän liikuntaa.

Nainen ja Gallen-Kallelan teos Serlachius-museo Göstassa.

Päivämatkat taiteen, historian ja makujen maailmaan

Tämä pienelle ryhmälle soveltuva päiväretki sisältää museo-opastukset Gustafissa ja Göstassa. Tutustu entiseen Serlachius-yhtiön pääkonttoriin ja sen näyttelyihin. Vietä aikaa taidemuseo Göstan näyttelyissä ja nauti lounasta ravintola Göstassa. Älä unohda poiketa Göstan veistospuistossa ja Taavetinsaaressa.

Pariskunta Serlachius-museo Göstan puistossa

Kulturellit daamit ja herrat vaihtavat vapaalle

Tässä vinkit kahden päivän kesäreissuun, joka sisältää taidetta ja kiinnostavia tarinoita upeissa museoissa, hyvää ruokaa ja juomaa merkillisissä miljöissä sekä pikkuisen liikuntaa. Tule omalla kulkupelillä tai hyppää Serlachius-bussiin Tampereella, se kuljettaa sinut melkeinpä ovelta ovelle!  Vinkit toimivat myös talvireissuun, mutta Mäntän Kuvataideviikoille et talvella pääse, kirkko on vain kesäisin tiekirkkona ja Viinitupa Vuorenmaja on kesän ulkopuolella avoinna vain tilauksesta. 

“Todella hieno, monipuolinen kulttuurikohde. Lisäarvona upea luontomiljöö. Asiantuntevaa opastusta. Tulimme Serlachius-bussilla Tampereelta, bussilla oli kätevä kulkea myös museoiden välillä (ei lisämaksua).” Marianne S, TripAdvisor