Ryhmille

Palvelumme ryhmille:

Opastukset
Taidesaunaelämys
Matkailupaketit
Ravintolapalvelut
Kokoustilat ja -paketit
Aikuisten ja lasten juhlat
Virtuaaliopastukset

Ryhmävarauksissa palvelee Serlachius-museoiden myyntipalvelu 03 488 6801 tai myynti@serlachius.fi.

Opastukset museoissamme

Serlachius-museot opastus

Tarjoamme ryhmille ja yksittäisille asiakkaille opastettuja kierroksia Serlachius-museo Göstaan. Gustaf-museoon on tarjolla opastuksia jälleen 15.6.2024 alkaen.

Kaupunki- ja luonto-opastukset

Ystävykset ryhmille suunnatulla luonto-opastuksella kävelysauvat kädessään.

Lähde museovierailun välissä Lemmenpolulle. Museoista järjestyvät kävelyretket sauvojen kanssa tai pyöräretket Jopoilla. Voit varata myös kaupunkikierrokset sekä tutustumisen Mäntän kirkkoon tai hautausmaahan museoiden myyntipalvelusta.

Taidesaunaelämys

Serlachius-museoiden uusi, upea Taidesauna kutsuu rentoutumaan! Vietä ikimuistoiset juhlat tai järjestä inspiroiva kokous Taidesaunan olohuoneessa. Päivän kruunaa pehmeät löylyt ja ravintolan herkullinen ruoka.

Matkailupaketit ryhmille

Asiakkaat Serlachius-museoissa

Vietä päivä tai useampi Mäntässä ja tutustu teollisuuden ja taiteen tarinoihin. Kerro lisää ryhmänne toiveista ja aikataulusta myyntipalvelulle. Teemme mielellämme juuri teille räätälöidyn ohjelman!

Ravintolapalvelut ryhmille

Ravintola Gösta tarjoilua

Ravintola Göstasta löytyy sopivia makunautintoja jokaiselle museokävijälle. Keittömestari Henry Tikkanen haluaa tarjota asiakkailleen puhtaita, konstailemattomia makuja.  Tilauksesta järjestyvät ryhmä-, juhla- ja kokoustarjoilut niin pieniin kuin vaativimpiinkiin tarpeisiin. 

Aikuisten ja lasten juhliin

Serlachius museoissa ryhmä maalaamassa taideteoksia

Serlachius-museoissa järjestyvät kokoukset ja erilaiset juhlat niin aikuisille kuin lapsillekin. Niiden yhteyteen tarjoamme humoristisia tai taiteen tekemiseen liittyviä ohjelmia.

Kokouspaketit

Kokous Serlachius-museoiden taidesaunalla.

Tarjoamme vieraiden käyttöön sekä moderneja että historiallisia tiloja erilaisten toiveiden mukaan. Käytössänne on uusin kokoustekniikka, modernit AV-laitteet ja hyvä äänentoistotekniikka.

Virtuaaliopastus ryhmille

Jos ryhmäsi ei pääse vierailemaan museoissamme paikan päällä, järjestämme myös virtuaaliopastuksen sovittuna ajankohtana. Opastus tapahtuu suorana Teamsin välityksellä ja sitä voi seurata yhden tai useamman ruudun takaa.

“Harvoin näkee niin upeasti yhdistettynä vanhaa ja uutta, kuin Göstassa. Tyylikäs uusi rakennus ei mitenkään häiritse vanhan rakennuksen rinnalla. Pelkän peruskokoelman takia kannattaa tulla kauempaakin. Vaihtuva näyttely oli myös hyvin koottu ja kattaus oli monipuolinen, ja aisteja stimuloiva. Upea puutarha kruunasi kaiken. Hieno kohde.” Tatu_P, TripAdvisor

“Serlachius-museoista toinen, Gustaf, sijaitsee Mäntän keskustassa ja on paperitehtaan vanha pääkonttori. Museo on isompi kuin luulisi ja näkemistä on paljon. Alakerrassa on multimedian keinoin toteutettu historiallinen näyttely Serlachiuksesta. Lapsetkin viihtyvät. Alakerrasta löytyy myös mainio apteekkipuoti, jossa lapset voivat tutkia ja leikkiä. Kellarikerroksessa on taidetyöpaja, sekä vaihtuvia näyttelyitä. Talon muissa kerroksissa on vaihtuvia taidenäyttelyitä, yleensä todella tutustumisen arvoisia.” Imsk2014, TripAdvisor