Ryhmille

Palvelumme ryhmille:

Opastukset
Taidesaunaelämys
Matkailupaketit
Ravintolapalvelut
Kokoustilat ja -paketit
Aikuisten ja lasten juhlat
Virtuaaliopastukset


Ryhmävarauksissa palvelee Serlachiuksen myyntipalvelu 03 488 6801 tai myynti@serlachius.fi.

Serlachius-museo Gustaf

Serlachius Pääkonttori ryhmille

Uudistunut Serlachius Pääkonttori on täynnä taidetta, arkkitehtonisia yksityiskohtia sekä mielenkiintoisia tarinoita suomalaisen metsäteollisuuden, Serlachius-suvun ja Mäntän teollisuusyhteiskunnan vaiheista.

Serlachius Pääkonttori avautuu ja on valmis vastaanottamaan ryhmiä taas lauantaista 15.6.2024 alkaen. Lue uudistuksesta, tutustu suosittuun päiväretkien esimerkkiohjelmaamme ja pyydä tarjous ryhmällesi myyntipalvelustamme! 

Opastukset Serlachiuksella

Serlachius-museot opastus

Tarjoamme ryhmille ja yksittäisille asiakkaille opastettuja kierroksia Serlachius Kartanolle. Serlachius Pääkonttorille on tarjolla opastuksia jälleen 15.6.2024 alkaen.

Kaupunki- ja luonto-opastukset

Ystävykset ryhmille suunnatulla luonto-opastuksella kävelysauvat kädessään.

Lähde museovierailun välissä Lemmenpolulle. Järjestämme ryhmille kävelyretket sauvojen kanssa tai pyöräretket Jopoilla. Voit varata myös kaupunkikierroksen sekä tutustumisen Mäntän kirkkoon tai hautausmaalle myyntipalvelustamme.

Taidesaunaelämys

Serlachius Taidesauna kutsuu rentoutumaan! Vietä ikimuistoiset juhlat tai järjestä inspiroiva kokous Taidesaunan oleskelu- ja kokoustiloissa. Päivän kruunaavat pehmeät löylyt ja Ravintola Göstan herkullinen ruoka.

Matkailupaketit ryhmille

Asiakkaat Serlachius-museoissa

Vietä päivä tai useampi Taidekaupunki Mäntässä ja tutustu teollisuuden ja taiteen tarinoihin. Kerro lisää ryhmänne toiveista ja aikataulusta myyntipalvelulle. Kokoamme mielellämme juuri teille räätälöidyn ohjelman!

Ravintolapalvelut ryhmille

Ravintola Gösta tarjoilua

Ravintola Göstasta löytyy sopivia makunautintoja jokaiselle museokävijälle. Ravintoloitsija, keittömestari Henry Tikkanen tiimeineen tarjoaa puhtaita, konstailemattomia makuja.  Tilauksesta järjestyvät ryhmä-, juhla- ja kokoustarjoilut kaikkiin tarpeisiin. 

Aikuisten ja lasten juhliin

Serlachius museoissa ryhmä maalaamassa taideteoksia

Serlachiuksella järjestyvät ikimuistoiset kokoukset ja juhlat niin aikuisille kuin lapsille. Niiden yhteyteen tarjoamme humoristisia tai taiteen tekemiseen liittyviä ohjelmia.

Kokouspaketit

Kokous Serlachius-museoiden taidesaunalla.

Tarjoamme vieraiden käyttöön sekä moderneja että historiallisia tiloja erilaisten toiveiden mukaan. Käytössänne on uusin kokoustekniikka, modernit AV-laitteet ja hyvä äänentoistotekniikka.

Virtuaaliopastus ryhmille

Jos ryhmäsi ei pääse vierailemaan Serlachiuksella paikan päällä, järjestämme myös virtuaaliopastuksia sovittuna ajankohtana. Live-opastus tapahtuu Teamsin välityksellä ja sitä voi seurata yhden tai useamman ruudun takaa.

“Harvoin näkee niin upeasti yhdistettynä vanhaa ja uutta, kuin Göstassa. Tyylikäs uusi rakennus ei mitenkään häiritse vanhan rakennuksen rinnalla. Pelkän peruskokoelman takia kannattaa tulla kauempaakin. Vaihtuva näyttely oli myös hyvin koottu ja kattaus oli monipuolinen, ja aisteja stimuloiva. Upea puutarha kruunasi kaiken. Hieno kohde.” Tatu_P, TripAdvisor

“Serlachius-museoista toinen, Gustaf, sijaitsee Mäntän keskustassa ja on paperitehtaan vanha pääkonttori. Museo on isompi kuin luulisi ja näkemistä on paljon. Alakerrassa on multimedian keinoin toteutettu historiallinen näyttely Serlachiuksesta. Lapsetkin viihtyvät. Alakerrasta löytyy myös mainio apteekkipuoti, jossa lapset voivat tutkia ja leikkiä. Kellarikerroksessa on taidetyöpaja, sekä vaihtuvia näyttelyitä. Talon muissa kerroksissa on vaihtuvia taidenäyttelyitä, yleensä todella tutustumisen arvoisia.” Imsk2014, TripAdvisor