Majoitusvinkit

ArtHotel Honkahovi

ArtHotel Honkahovi

Vuorineuvos R. Erik Serlachiuksen entisessä edustuskodissa toimii hotelli ja lounasravintola. Hotelli sijaitsee Mäntän keskustassa. Serlachius-museo Göstalle matkaa on kaksi kilometriä ja Gustafille noin viisisataa metriä. ArtHotel Honkahovin ja Mäntän Klubin varaukset hoituvat samasta paikasta.

Mäntän Klubi

Serlachius-yhtiön klubirakennus valmistui sisällissodan jälkeen vuonna 1920. Nykyään se tarjoaa historiallista majoitusta ja jännittäviä tarinoita. 

Hotel Alexander

Mukava keskustahotelli, jonka alakerrassa on Alex kauppa ja kahvila.  

Rapukartano

Tasokas hotelli keskellä metsää tarjoaa majoitusta, hyvää ruokaa ja ohjelmapalveluita yleensä tilauksesta ryhmille, mutta myös yöymispaikkaa vailla olevaa yksittäistä matkailijaa voi onnistaa.

Peltolan luomutila

Luomutilalla yövyt maaseudun rauhassa.

Vehkaniemen loma- ja juhlatila

Vehkaniemen vuosisatoja vanha, kulttuurihistoriallisesti arvokas sukutila sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Vehkajärven rannalla Mänttä-Vilppulan Pohjaslahdella, kolmen kilometrin päässä kylän keskustasta. Majoitukseen on tarjolla useita erilaisia tiloja.

Keurusharjun lomamökit

Keurusharjun lomamökit

Kivoja 4-6 henkilön mökkejä puolen tunnin ajomatkan päästä Mäntästä. 

Himos

Himoksen matkailukeskuksessa, 45 minuutin päästä Mäntästä, on tarjolla yli 3000 vuodepaikkaa lomahuoneistossa ja hotellissa.