Majoitusvinkit

ArtHotel Honkahovi

ArtHotel Honkahovi

Vuorineuvos R. Erik Serlachiuksen entisessä edustuskodissa Mäntän keskustassa toimii hotelli. Serlachius-museo Göstalle matkaa on kaksi kilometriä ja Gustafille noin viisisataa metriä. ArtHotel Honkahovin ja Mäntän Klubin varaukset hoituvat samasta paikasta. Lue lisää täältä.

Mäntän Klubi

Serlachius-yhtiön klubirakennus valmistui sisällissodan jälkeen vuonna 1920. Nykyään se tarjoaa historiallista majoitusta ja jännittäviä tarinoita. 

Hotel Alexander

Mukava ja viihtyisä hotelli tarjoaa majoitusta aivan Mäntän keskustassa. Majoituksen hintaan kuuluu runsas aamiainen. Hotellin alakerrassa toimii Café Alex ja kauppa.  

Rapukartano

Tasokas hotelli keskellä metsää tarjoaa majoitusta, hyvää ruokaa ja ohjelmapalveluita. Lue lisää hotellin omilta sivuilta.

Mäntylinnan huoneistomajoitus Mäntässä

Mäntylinnan huoneistomajoitus

Tasokkaasti remontoitu ja täysin varusteltu kaksio vuonna 1951 valmistuneessa kivitalossa Mäntän Asemankulmassa, lähellä Mäntän keskustan palveluja. Vuodepaikat neljälle henkilölle.

Peltolan luomutila

Luomutilalla yövyt maaseudun rauhassa. Majoitushuoneita on 10 ja huoneet ovat 2-4 hengen huoneita. Huoneissa on oma wc, jääkaappi ja televisio sekä liinavaatteet ja pyyhkeet. Osassa huoneista on oma suihku ja keittiö. Saunaosastolla lämpiää sauna joka ilta. Kesäisin käytössä on myös kesäaitta. Lue lisää luomutilan omilta sivuilta.

Vehkaniemen loma- ja juhlatila

Vehkaniemen vuosisatoja vanha, kulttuurihistoriallisesti arvokas sukutila sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Vehkajärven rannalla Mänttä-Vilppulan Pohjaslahdella, kolmen kilometrin päässä kylän keskustasta. Majoitukseen on tarjolla useita erilaisia tiloja.

Hotelli Keurusselkä

Perinteinen Hotelli Keurusselkä Keuruulla tarjoaa majoitusta, liikuntamahdollisuuksia, viihdettä ja hyvää ruokaa puolen tunnin ajomatkan päässä Mäntästä. Lue lisää hotellin omilta sivuilta.

Keurusharjun lomamökit

Keurusharjun lomamökit

Keurusharjun loma-asunnot sijaitsevat Keuruulla hyvien ulkoilumaastojen ja aktiviteettien lähellä. Alueella on kolmekymmentä hyvin varusteltua ja remontoitua loma-asuntoa, joista jokaisessa on tilaa kuudelle hengelle (50 m2).

Kuva: Villa Klubiranta

Villa Klubiranta

Uusi, tunnelmallinen boutiquehotelli Hallin kylätaajamassa noin puolituntia museoilta kutsuu rentoutumaan! 1940-luvun ilmailuhistoriaa henkivästä rakennuksesta löydät seitsemän yksilöllisesti sisustettua 1-2 hengen huonetta ja tilavat oleskelutilat keittiöineen. Hotellissa toimii myös kahvila. Katso kahvilan tarkemmat aukioloajat hotellin sivuilta.

Ylä-Tuuhosen maatila

Vanha talonpoikainen sukutila sijaitsee Ruoveden kunnan Tuuhoskylän kauniissa maalaismaisemassa, aivan Tarjanne-veden tuntumassa. Majoittumisvaihtoehtoina ovat talonpoikaiset ja perinteikkäät aitat sekä vierastalo Eetula, jotka kaikki ovat kunnostettu vanhaa kunnioittaen. Sisustuksessa yhdistyvät sulavasti vanha talonpoikaistyyli ja tämä päivä. 

Majoituksen saa myös aamiaisella ja tilauksesta järjestyvät ruoka-, sauna- ja kokouspalvelut. Pienimuotoisiin juhliin tai kokouksiin löytyy sopivat tilat maatilan päärakennuksesta. Tarjanteen rannalla voi nauttia luonnosta sekä perinteisen saunan tai savusaunan löylyistä ja tunnelmasta.

Himoksen mökit

Himoksen matkailukeskuksessa, 45 minuutin päästä Mäntästä, on tarjolla yli 3 000 vuodepaikkaa lomahuoneistossa ja hotellissa.