Ravintola Gösta

Ravintola Göstassa nautit turvallisesti

Haluamme palvella sinua mahdollisimman vastuullisesti myös ravintolassa. Vähennämme ravintolasalin asiakaspaikkoja kokoontumisrajoitusten mukaan ja pöytien etäisyys toisistaan pidetään turvavälisuositusten mukaisena. Ravintolassamme on pöytiintarjoilu, joten ruoka ei ole esillä yleisissä tiloissa, vaan saamme sen huippumodernista ja hygieenisestä keittiöstämme suoraan lautasellesi nautittavaksi. 

Ravintola Gösta taidemuseo Göstassa

Ravintola Gösta

Taidemuseolla palvelee ravintola Gösta tarjoten hyviä, konstailemattomia makuja oli kyse lounaasta tai kahvitteluhetkestä.

Ravintolaa luotsaava keittömestarimme Henry Tikkanen arvostaa paikallisia, laadukkaita ja sesongin mukaisia raaka-aineita. Tilauksesta järjestyvät illallistarjoilut, samppanja-tastingit ja juhla-ateriat vaativimpaankin makuun. Suosittelemme pöytävarauksen tekemistä ravintolaan etenkin sesonkiaikaan keväällä ja kesällä.

Autereen tupa

Taidemuseon pihapiirissä oleva Autereen tupa toimii kesä-elokuussa kesäkahvilana. Sieltä saa myös kevyttä salaatti- ja keittolounasta.

Syyskuussa viikonloppuisin Autereen tuvassa toimii kakkukahvila. Tarjolla on sekä suolaisia että makeita kakkuja kahvin kera. Autereen tupa on avoinna la-su klo 11–18.

Talviaikaan Autereen tupa toimii tilauksesta tunnelmallisena kokous- ja juhlapaikkana.

Serlachius-museo Gustaf historiallinen kahvila

Gustafin kahvipiste

Virkistäydy kahvikupposella Gustafin näyttelyvierailun lomassa. Istahda pääkonttorin historialliseen kahvilaan ja nauti virvokkeita! Kahvio palvelee museon aukioloaikoina.

Ravintola Gösta palvelee Serlachius-museo Göstassa.

Ravintolapalvelut ryhmille

Ravintola Göstasta löytyy paljon vaihtoehtoja myös ryhmäkävijöille. Tilauksesta järjestyvät ryhmä-, juhla- ja kokoustarjoilut niin pieniin kuin vaativimpiinkin tarpeisiin.

Yksittäisten kävijöiden pöytävaraukset: ravintola Gösta 040 708 5572, ravintola@ravintolagosta.fi tai ravintolan nettisivuilta, www.ravintolagosta.fi.

Varaukset opastus- ja ohjelmapalvelujen yhteydessä: Serlachius-museoiden myyntipalvelu 040 166 3480 tai myynti@serlachius.fi.