Ravintola Gösta

Ravintola palvelee jälleen kesäkuun alusta

Haluamme palvella sinua mahdollisimman vastuullisesti myös ravintolassa. Vähennämme ravintolasalin asiakaspaikkoja kokoontumisrajoitusten mukaan ja pöytien etäisyys toisistaan pidetään turvavälisuositusten mukaisena, jolloin pöytäseurueet sijoitetaan vähintään kahden metrin etäisyydelle toisistaan. Ravintolassamme on pöytiintarjoilu, joten ruoka ei ole esillä yleisissä tiloissa, vaan saamme sen huippumodernista ja hygieenisestä keittiöstämme suoraan lautasellesi nautittavaksi. 

Ravintola Gösta taidemuseo Göstassa
Serlachius-museo Gustaf historiallinen kahvila

Ravintola Gösta

Taidemuseolla palvelee ravintola Gösta tarjoten hyviä, konstailemattomia makuja oli kyse lounaasta tai kahvitteluhetkestä.

Ravintolaa luotsaava keittömestarimme Henry Tikkanen arvostaa paikallisia, laadukkaita ja sesongin mukaisia raaka-aineita. Tilauksesta järjestyvät illallistarjoilut, samppanja-tastingit ja juhla-ateriat vaativimpaankin makuun. Suosittelemme pöytävarauksen tekemistä ravintolaan etenkin sesonkiaikaan keväällä ja kesällä.

Taidemuseon pihapiirissä oleva Autereen tupa toimii kesä-elokuussa kesäkahvilana. Sieltä saa myös kevyttä salaatti- ja keittolounasta. Talviaikaan Autereen tupa toimii tilauksesta kokous- ja juhlapaikkana.

Gustafin kahvipiste

Virkistäydy kahvikupposella Gustafin näyttelyvierailun lomassa. Istahda museokaupan pieneen kahvilaan ja nauti virvokkeita! Kahvila palvelee museon aukioloaikoina.

Varaukset opastus- ja ohjelmapalvelujen yhteydessä: Serlachius-museoiden myyntipalvelu 040 166 3480 tai myynti@serlachius.fi

Yksittäisten kävijöiden pöytävaraukset: ravintola Gösta 040 708 5572 tai ravintola@ravintolagosta.fi tai ravintolan nettisivuilta: www.ravintolagosta.fi.

Ravintola Gösta palvelee Serlachius-museo Göstassa.

Ravintolapalvelut ryhmille

Ravintola Göstasta löytyy paljon vaihtoehtoja myös ryhmäkävijöille. Tilauksesta järjestyvät ryhmä-, juhla- ja kokoustarjoilut niin pieniin kuin vaativimpiinkin tarpeisiin.