Ravintola Gösta

Ravintola Gösta

Taidemuseolla palvelee ravintola Gösta tarjoten hyviä, konstailemattomia makuja oli kyse lounaasta tai kahvitteluhetkestä. Ravintolaa luotsaava keittömestarimme Henry Tikkanen arvostaa paikallisia, laadukkaita ja sesongin mukaisia raaka-aineita. Tilauksesta järjestyvät illallistarjoilut, samppanja-tastingit ja juhla-ateriat vaativimpaankin makuun. Suosittelemme pöytävarauksen tekemistä ravintolaan etenkin sesonkiaikaan keväällä ja kesällä.

Ravintola palvelee heinä-elokuussa joka päivä klo 11–17.30.
Keittiö sulkeutuu puoli tuntia ennen ravintolan sulkemisaikaa.

Lämpimästi tervetuloa!

Autereen tupa

Taidemuseon pihapiirissä oleva entinen pehtorin talo eli Autereen tupa toimii kesä-elokuussa kesäkahvilana, joka on avoinna joka päivä klo 10–18. Sieltä saa myös kevyttä salaatti- ja keittolounasta klo 11–15. Talviaikaan Autereen tupa toimii tilauksesta tunnelmallisena kokous- ja juhlapaikkana.

Serlachius-museo Gustaf historiallinen kahvila

Gustafin kahvipiste

Virkistäydy kahvikupposella Gustafin näyttelyvierailun lomassa. Istahda pääkonttorin historialliseen kahvilaan ja nauti virvokkeita! Kahvio palvelee museon aukioloaikoina.

Ravintola Gösta palvelee Serlachius-museo Göstassa.

Ravintolapalvelut ryhmille

Ravintola Göstasta löytyy paljon vaihtoehtoja myös ryhmäkävijöille. Tilauksesta järjestyvät ryhmä-, juhla- ja kokoustarjoilut niin pieniin kuin vaativimpiinkin tarpeisiin.

Yksittäisten kävijöiden pöytävaraukset: ravintola Gösta 040 708 5572, ravintola@ravintolagosta.fi tai ravintolan nettisivuilta, ravintolagosta.fi/varaukset.

Varaukset opastus- ja ohjelmapalvelujen yhteydessä: Serlachius-museoiden myyntipalvelu 03 488 6801 tai myynti@serlachius.fi.

Ravintola Gösta

Taidemuseolla palvelee ravintola Gösta tarjoten hyviä, konstailemattomia makuja oli kyse lounaasta tai kahvitteluhetkestä. Ravintola palvelee heinä-elokuussa joka päivä klo 11–17.30. Keittiö sulkeutuu puoli tuntia ennen ravintolan sulkemisaikaa.