Ravintola Gösta

Ravintola Gösta

Taidemuseolla palvelee ravintola Gösta tarjoten hyviä, konstailemattomia makuja oli kyse lounaasta tai kahvitteluhetkestä. Ravintolaa luotsaava keittömestarimme Henry Tikkanen arvostaa paikallisia, laadukkaita ja sesongin mukaisia raaka-aineita. Tilauksesta järjestyvät illallistarjoilut, samppanja-tastingit ja juhla-ateriat vaativimpaankin makuun. Suosittelemme pöytävarauksen tekemistä ravintolaan etenkin sesonkiaikaan keväällä ja kesällä.

Ravintola palvelee talviaikaan 1.9.–31.5. tiistaista sunnuntaihin klo 11–17. Keittiö menee kiinni puoli tuntia ennen sulkemisaikaa. Lämpimästi tervetuloa!

Autereen tupa

Taidemuseon pihapiirissä oleva entinen pehtorin talo eli Autereen tupa toimii kesä-elokuussa kesäkahvilana, josta saa myös kevyttä salaattilounasta. Talviaikaan Autereen tupa toimii tilauksesta tunnelmallisena kokous- ja juhlapaikkana.

Serlachius-museo Gustaf historiallinen kahvila

Gustafin kahvipiste

Virkistäydy kahvikupposella Gustafin näyttelyvierailun lomassa. Istahda pääkonttorin historialliseen kahvilaan ja nauti virvokkeita! Kahvio palvelee museon aukioloaikoina.

Kahvipiste avataan jälleen Gustafin remontin valmistuttua 15.6.2024.

Ravintola Gösta palvelee Serlachius-museo Göstassa.

Ravintolapalvelut ryhmille

Ravintola Göstasta löytyy paljon vaihtoehtoja myös ryhmäkävijöille. Tilauksesta järjestyvät ryhmä-, juhla- ja kokoustarjoilut niin pieniin kuin vaativimpiinkin tarpeisiin.

Yksittäisten kävijöiden pöytävaraukset: ravintola Gösta 040 708 5572, ravintola@ravintolagosta.fi tai ravintolan nettisivuilta, ravintolagosta.fi/varaukset.

Varaukset opastus- ja ohjelmapalvelujen yhteydessä: Serlachius-museoiden myyntipalvelu 03 488 6801 tai myynti@serlachius.fi.