Ravintola Gösta

Ravintola Gösta

Serlachius Kartanolla palvelee Ravintola Gösta tarjoten hyviä, konstailemattomia makuja oli kyse lounaasta tai kahvitteluhetkestä. Ravintolaa luotsaava keittömestarimme Henry Tikkanen arvostaa paikallisia, laadukkaita ja sesongin mukaisia raaka-aineita. Tilauksesta järjestyvät illallistarjoilut, samppanja-tastingit ja juhla-ateriat vaativimpaankin makuun. Suosittelemme pöytävarauksen tekemistä ravintolaan etenkin sesonkiaikaan keväällä ja kesällä.

Ravintola palvelee kesäaikaan 1.6.–31.8. joka päivä klo 11–17.30. Keittiö menee kiinni puoli tuntia ennen sulkemisaikaa.

Autereen tupa
Autereen tupa

Autereentupa

Taidemuseon pihapiirissä oleva entinen pehtorin talo eli Autereentupa toimii kesä-elokuussa kesäkahvilana, josta saa myös salaattilounasta. Talviaikaan Autereentupa toimii tilauksesta tunnelmallisena kokous- ja juhlapaikkana.

Autereentupa on avoinna 1.6.–1.9.2024 joka päivä klo 10–18.
Salaattilounas on tarjolla 24.6.–11.8. klo 11–14.30.

Serlachius-museo Gustaf historiallinen kahvila

Serlachius Pääkonttorin kahvipiste

Virkistäydy kahvikupposella näyttelyvierailun lomassa! Istahda Pääkonttorin historialliseen kahvilaan ja nauti virvokkeita. Kahvio palvelee museon aukioloaikoina.

Ravintola Gösta palvelee Serlachius-museo Göstassa.

Ravintolapalvelut ryhmille

Ravintola Göstasta löytyy paljon vaihtoehtoja myös ryhmäkävijöille. Tilauksesta järjestyvät ryhmä-, juhla- ja kokoustarjoilut niin pieniin kuin vaativimpiinkin tarpeisiin.

Yksittäisten kävijöiden pöytävaraukset: Ravintola Gösta 040 708 5572, ravintola@ravintolagosta.fi tai ravintolan nettisivuilta ravintolagosta.fi/varaukset.

Varaukset opastus- ja ohjelmapalvelujen yhteydessä: Serlachiuksen myyntipalvelu 03 488 6801 tai myynti@serlachius.fi.