Serlachius

Serlachius

Serlachius on taidekohde Mäntän kulttuurimaisemassa. Tarjoamme ainutlaatuisia kulttuurielämyksiä taiteen, arkkitehtuurin ja historian parissa

Serlachius-museo Gösta keväällä

Serlachius Kartano

Gösta Serlachiuksen edustuskodikseen rakennuttamassa Joenniemen kartanossa on esitelty taidesäätiön omia kokoelmia vuodesta 1945 lähtien. Vuonna 2014 sen yhteyteen valmistui puurakenteinen laajennusosa ja kesällä 2022 Taidesauna, joiden myötä Serlachius Kartanosta on muodostunut monipuolinen taide- ja elämyskohde.

Serlachius Kartano tunnettiin aiemmin nimellä Serlachius-museo Gösta.

Museot: Serlachius-museo Gustaf kesäisessä Mänttä-Vilppulan maisemassa

Serlachius Pääkonttori

Serlachius Pääkonttorin näyttelyt liittyvät taiteeseen sekä Serlachiuksen ja Mäntän paperiteollisuusyhteisön historiaan. Jo metsäyhtiön entinen pääkonttori on nähtävyys sinänsä. Klassismia edustava rakennus valmistui vuonna 1934 G.A. Serlachius Osakeyhtiön käyntikortiksi. Museona se on toiminut vuodesta 2003.

Serlachius Pääkonttori tunnettiin aiemmin nimellä Serlachius-museo Gustaf.

Museot: Museon asiakaspalvelija taidemuseo Göstan lippukassalla

Serlachiuksen henkilökunta ja yhteystiedot

Serlachiuksella työskentelee vakituisesti yli neljäkymmentä ja osa- tai määräaikaisesti noin kaksikymmentä henkilöä. Ravintolapalvelut, kiinteistönhuolto, siivous, puistotyöt sekä vartiointi hoidetaan ulkopuolisen yritysten toimesta. Alla olevasta linkistä löydät Serlachiuksen henkilökunnan yhteystiedot.