Ruokaelämyksiä

Taidemuseo Göstan yhteydessä toimii Ravintola Gösta, jonne kannattaa suunnata herkulliselle ruokamatkalle. Keittiömestarina toimii ravintoloitsija Henry Tikkanen, palkittu puhtaiden makujen mestari. Henry kuvaa ravintolansa ydinajatusta sanoilla ”luonnollinen keittiö”, jossa hyödynnetään lähiruokaa parhaalla mahdollisella tavalla. Paikallisten tuottajien raaka-aineet ja lähiluonnon villit antimet pääsevät oikeuksiinsa Tikkasen luomuksissa. Ravintolan tarjonnasta jokainen löytää sopivaa purtavaa museokäynnin yhteydessä. Voit piipahtaa kahvilla, kevyellä lounaalla tai nauttia pitkän kaavan kautta. Ravintola Gösta palvelee sinua mielellään!

Ravintola Gösta tarjoilua

Yksin tai ystävien kanssa

Ravintola Gösta tarjoaa ruokaelämyksiä ympäri vuoden museoiden aukioloaikoina. Kesäaikaan voit istahtaa myös Autereen tuvan tunnelmalliseen kesä- ja lounaskahvilaan taidemuseo Göstan pihapiirissä. Suosittelemme pöytävarauksen tekemistä ravintolaan etenkin kesäaikaan, jolloin muitakin kulttuurin ja hyvän ruuan ystäviä on matkassa.

Nauti Glamourista myös ravintola Göstassa

Elokuvataivaan hehkua syksyyn 2020 tuova näyttelymme Glamour – Pukuloistoa valkokankaalla saa jatkoa ravintola Göstassa, jossa tarjolla on Glamour-menu. Valitse kolmen tai neljän ruokalajin kokonaisuus, jonka täydentää lehtikullalla koristeltu jälkiruoka.

Varaa etukäteen ja nauti

Voit keskittyä nauttimaan taiteesta ja kulttuurista huolettomasti varaamalla lounaan ja pöydän etukäteen verkosta. Taidemenu on Tikkasen upea ateriakokonaisuus, joka saa inspiraationsa ympäröivästä taiteesta, näyttelyistä ja luonnosta.

Parasta perheille!

Matkustatko lasten kanssa? Mahtava juttu! Hauskojen museoaktiviteettien jälkeen on mukava istahtaa ravintolan veikeille tuoleille nauttimaan yhteisestä ateriasta. Ravintola Gösta tarjoaa 4-12 vuotiaille lapsille ruuan puoleen hintaan. Kysy myös värityskyniä ja piirustuspaperia ravintolan henkilökunnalta.

Seurue nauttimassa ryhmämenusta ravintola Göstassa

Ruokaelämyksiä ryhmille

Osallistu kokkikouluun tai maista Metsä lautasellasi! Vai lähtisitkö kenties kulinaariselle matkalle Akseli Gallen-Kallelan seurassa historiallisten hetkien, taiteen ja makujen pariin? Tutustu myös muihin ryhmämenuihin.

Kulinaristeille

Serlachius-museo Gösta järjestää yhdessä Ravintola Göstan kanssa vuosittain tapahtumia, joissa ruoalla on iso rooli. Kohokohta on elokuun lopun samettisen illan Mänttä Food Festival. Seuraa tapahtumatarjontaamme.