Ruokaelämyksiä

Serlachiuksella toimivaan Ravintola Göstaan kannattaa suunnata herkulliselle ruokamatkalle. Keittiömestarina toimii ravintoloitsija Henry Tikkanen, palkittu puhtaiden makujen mestari. Henry kuvaa ravintolansa ydinajatusta sanoilla ”luonnollinen keittiö”, jossa hyödynnetään lähiruokaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Paikallisten tuottajien raaka-aineet ja lähiluonnon villit antimet pääsevät oikeuksiinsa Tikkasen luomuksissa. Ravintolan tarjonnasta jokainen löytää sopivaa purtavaa museokäynnin yhteydessä. Voit piipahtaa kahvilla, kevyellä lounaalla tai nauttia pitkän kaavan kautta. Ravintola Gösta palvelee sinua mielellään!

Ravintola Gösta tarjoilua

Yksin tai ystävien kanssa

Ravintola Gösta tarjoaa ruokaelämyksiä ympäri vuoden museoiden aukioloaikoina. Kesäaikaan voit istahtaa myös Autereentuvan tunnelmalliseen kesä- ja lounaskahvilaan Serlachius Kartanon pihapiirissä. Suosittelemme pöytävarauksen tekemistä ravintolaan etenkin kesäaikaan, jolloin muitakin kulttuurin ja hyvän ruuan ystäviä on matkassa.

Varaa etukäteen ja nauti

Voit keskittyä nauttimaan taiteesta ja kulttuurista huolettomasti varaamalla lounaan ja pöydän etukäteen verkosta. Taidemenu on Tikkasen upea ateriakokonaisuus, joka saa inspiraationsa ympäröivästä taiteesta, näyttelyistä ja luonnosta.


Tee pöytävaraus

Voit myös tehdä pöytävarauksen suoraan ravintolan varauskalenterin kautta.

Parasta perheille!

Matkustatko lasten kanssa? Mahtava juttu! Hauskojen museoaktiviteettien jälkeen on mukava istahtaa ravintolan veikeille tuoleille nauttimaan yhteisestä ateriasta. Ravintola Gösta tarjoaa 0-12 vuotiaille lapsille ruuan puoleen hintaan. Kysy myös värityskyniä ja piirustuspaperia ravintolan henkilökunnalta.

dining

Ruokaelämyksiä ryhmille

Osallistu kokkikouluun tai maista Metsä lautasellasi! Vai lähtisitkö kenties kulinaariselle matkalle Akseli Gallen-Kallelan seurassa historiallisten hetkien, taiteen ja makujen pariin? Tutustu myös muihin ryhmämenuihin.

Kulinaristeille

Serlachius järjestää yhdessä Ravintola Göstan kanssa vuosittain tapahtumia, joissa ruoalla on iso rooli. Kohokohta on loppukesän samettisen illan Mänttä Food Festival. Liity uutiskirjelistallemme ja pysy ajantasalla tapahtumistamme.