Inträde till Serlachiusmuseerna och en natt i den stämningsfylla Rapukartano

Inträde till Serlachiusmuseerna och en natt i den stämningsfylla Rapukartano

Serlachiusmuseerna Gustaf och Gösta erbjuder en magnifik kulturupplevelse mitt i det vackraste Insjö-Finland! Din resa kronas av en natt i det stämningsfulla och högklassiga hotellet Rapukartano (Kräftgård).

Du kan dela upp ditt museibesök till exempel på följande sätt: under ankomstdagen besök på Serlachiusmuseet Gösta och följande dag på Serlachiusmuseet Gustaf. Lägg dock märke till att museerna är stängda måndagar under vintersäsongen (1.9–31.5). Öppethållningstiderna hittar du här.

Priser:

  • 159 €/DBL och 2 inträden
  • 129 €/SL och 1 inträde

Priset inkluderar:

  • övernattning i Rapukartano i DBL eller SL premiumrum
  • inträde till Serlachiusmuseet Gustaf (adr. R. Erik Serlachiuksen katu 2, 35800 Mänttä)
  • inträde till Serlachiusmuseet Gösta (adr. Joenniementie 47, 35800 Mänttä)
  • möjligheten att bekanta dig med de talrika utställningarna, Skulpturparken, museiön samt Restaurang Gösta
  • lån av cyklar, roddbåtar och gångstavar 

Obs! Priset inkluderar inte frukost. Den kan bokas på förhand och betalas på platsen. Att välja mellan finns antingen en avhämtningsbar frukosttallrik 15 €/pers (inkl. semla/fralla), cocktailpiråg, uppskärningar, ost, bredbart pålägg, grönsaker, frukter, yoghurt samt som drycker äppel- eller apelsinjuice, pulverkaffe/te) eller en riklig frukostbuffet 18 €/pers, när hotellet har flera gäster.

Incheckning på Rapukartano från kl 15.00. Ibland får navigatorerna en att tappa bort sig under den sista sträckan av resan, så vi rekommenderar er att titta på körinstruktionerna (adr. Rapukartanontie 15, 35700 Vilppula).

Var vänlig och notera att hotellets restaurang är öppen endast på beställning. Du hittar mer information om Rapukartanos beställningsrestaurang här och kan fråga mera om restaurangtjänster direkt från Rapukartano: tfn +358 (0)44 592 9429, info@rapukartano.fi.

Loading…