För grupper

Museiguidningar

Vi erbjuder för grupper guidade turer på Serlachius Gård och Serlachius Huvudkontor. Om ni så vill kan ni hoppa rakt in i en arbetsintertvju från 1950-talet eller följa med bergsrådet Gösta Serlachius och hans närmastes skeden i guidningarna som innehåller drama.

Stads- och naturturer

Beundra även natur på promenadutflykter med stavar eller på cykelutflykter med Jopo.

Ta en paus i museibesöket och gå till Lemmenpolku (Kärleksstigen). Från Serlachius ordnas promenadutflykter med stavar eller cykelutflykter med Jopo. Du kan på museernas försäljningstjänst också boka en stadsrundtur samt en tur för att bekanta dig med Mänttä kyrka eller begravningsplats.

Restaurangtjänster för grupper

I Restaurang Gösta hittar man lämpliga smaknjutningar för varje museibesökare. Köksmästare Henry Tikkanen vill servera sina kunder rena, okonstlade smaker. På beställning ordnas grupp-, fest- och mötesservering såväl för små som för mera krävande behov. 

Resepaket för grupper

Söker du ett program för en grupp? Bekanta dig med våra exempelpaket i dagsprogrammen för bussutflykter. För resenärer som reser på egen hand och för små grupper hittar du dagsrese- och semestertips under punkten Gör och upplev.

Mötespaket och -utrymmen

Serlachiusmuseet Göstas vinstuga

Serlachius erbjuder för gästernas bruk både moderna och historiska utrymmen beroende på önskemål. Till ert förfogande står den nyaste mötestekniken, moderna AV-apparater och en god ljudåtergivningsteknik.