Två museibutiker

Serlachiusmuseer Gustaf och Göstas två museibutiker har öppet under museernas öppettider. I museibutikerna på Gösta och Gustaf kan du köpa unika produkter. Vi säljer gåvor och souvenirer, publikationer av Serlachiusmuseerna samt konstkort och affischer. I försäljningssortimentet ingår flera unika produkter med avbildningar av Serlachiusmuseernas konstverk. I butikerna säljs även lokalt hantverk. Du kan även köpa kaffe och läsk i Gustafs museibutik.

Kaffemugg med Helene Schjerfbecks verkbild i museibutiken i Serlachiusmuseerna

Serlachius-nätbutik

Utöver våra två museibutiker finns även nätbutik i din tjänst. Bekanta dig med produkter och shopa där på finska. I vår nätbutik hittar du unika gåvoartiklar, souvenirer och Serlachiusmuseernas publikationer. Vi bjuder gratis leverans för beställningar över 50 euro i Finland.

Serlachiusmuseernas två museibutiker säljer unika produkter samt Serlachiusmuseernas publikationer.

Serlachius publikationer

Serlachiusmuseernas publiceringsverksamhet är livlig. Förutom utställningspublikationerna hör till museernas serie av publikationer sådana som handlar om samlingarna, historien och konstnärerna. Till våra samarbetspartner tillhör Förlag Parvs Publishing.

Vi skickar publikationer utomlands endast mot postefterskott. Det finns även publikationer på finska och engelska i vårt sortiment.