Töihin ravintola Göstaan

Töihin ravintola Göstaan

Ravintola Gösta ja Serlachius taidekaupunki Mänttä-Vilppulassa tarjoavat elämyksiä hyvän ruoan, taiteen ja historian ystäville. Laadukas ravintola, palkittu arkkitehtuuri ja kaunis suomalainen järviluonto täydentävät museovierailun. 

Ravintola Gösta hakee kesäkaudeksi iloiseen joukkoonsa kokkeja ja tarjoilijoita.

Ravintola Göstan kesäkausi alkaa kesäkuussa ja jatkuu syyskuun alkuun. Ravintolan kesä koostuu päivittäisen toiminnan lisäksi kesän kulttuuritapahtumista. Kuvataideviikot, Mäntän Musiikkijuhlat sekä legendaarinen Mänttä Food Festival ovat kesän kohokohtia tänäkin vuonna.

Ravintola Gösta palvelee asiakkaitaan museon aukioloaikoina, viikon jokaisena päivänä klo 10–18. Kyseessä on siis päivätyö. Ravintolan lisäksi palvelemme asiakkaitamme kesäkahvila Autereen tuvassa sekä tilauksesta avoinna olevalla Taidesaunalla. Halutessasi voit siis työllistyä myös kahvilaan.

Taidekaupunki Mänttä-Vilppula on vireä pikkukaupunki Ylä-Pirkanmaalla noin 90 kilometrin päässä Tampereelta ja Jyväskylästä. Kaupungin naapureita ovat Keuruu, Jämsä, Juupajoki, Ruovesi ja Virrat. Mänttä-Vilppulassa on paljon nähtävää ympäri vuoden, mutta erityisesti kesäisin alueesta kuoriutuu oikea taiteen ja kulttuurin pieni suurkaupunki. Taidekaupunki-statuksen ohella kaupunki on tunnettu myös laadukkaista harrastusmahdollisuuksistaan. 

Mäntässä on tarjolla kohtuuhintaisia ja viihtyisiä asuntoja sesonkityön tekijöille. Asunto järjestyy kauttamme. 

Mikäli sinulla on halua ja taitoa hurmata asiakkaamme ja liittyä osaavaan joukkoomme, laita hakemuksesi sähköpostitse ravintola@ravintolagosta.fi                     

Lisätietoa ravintola Göstasta ja työtehtävistä: ravintoloitsija Henry Tikkanen 040 708 5572 
Katso lisää: www.ravintolagosta.fi ja www.serlachius.fi

Voit tutustua meihin myös oheisista videolinkeistä: