Vappuaaton yleisövuoro Taidesaunalla

30.4.2024

Vappuaaton yleisövuoro Taidesaunalla

Serlachius Taidesauna 30.4.2024 klo 12–18

Kerää perhe ja ystävät kokoon ja tulkaa viettämään iloista vappuaattoa Serlachius Taidesaunan yleisövuorolle! Kiuas on lämpimänä klo 12–18. Saunomisaika on kaksi tuntia.

HUOMAA! Serlachius Art & Sauna Express -bussi liikennöi tiistaisin Tampereelta suoraan Serlachiukselle. Lähtö Tampereen linja-autoasemalta klo 10.50 ja rautatieaseman pääovilta klo 11.05. Lähtö Serlachiukselta kohti Tamperetta klo 17.20. Katso tarkemmat tiedot täältä.

Ota mukaan oma pyyhe, uimapuku ja laudeliina. Upean pyöreän löylyhuoneen lisäksi yleisövuorolla on mahdollisuus nauttia lämpimästä porepaljusta ja taiteellisesta ulkosuihkusta sekä pulahtaa Melasjärveen laiturilta.

Huomaathan, että Serlachius Taidesauna on anniskelualuetta, eikä omia eväitä tai juomia voi ottaa mukaan. Taidesaunalla myydään virvokkeita ja raikasta vettä on aina tarjolla maksutta. Ravintola Gösta museon sydämessä palvelee vappuaattona klo 11–17 (keittiö klo 16.30 saakka). 

Saunomaan otetaan enintään 15 henkilöä/tunti.

Osta saunavuoro suoraan verkkokaupastamme tai varaa vuoro myyntipalvelustamme: myynti@serlachius.fi tai p. 03 488 6801 (ark 9–15). Saatat myös päästä saunomaan ilman ennakkovarausta, jos vuoroa ei ole varattu täyteen.

Saunavuoro maksaa aikuisilta 13 €, lapsilta, opiskelijoilta ja eläkeläisiltä 10 €. Saunalla käy vain korttimaksu. Saunavuoroa ei voi maksaa museokortilla eikä virkistyskorteilla (Smartum, Edenred jne.)

Taidesaunan alueelle on mahdollista tulla vain yleisövuoropäivinä. Muina aikoina saunalla on usein yksityistilaisuuksia.