4.8. klo 15.00 David Munk-Nielsen

MÄNTÄN MUSIIKKIJUHLAT 2022

4.8.2022
klo 15.00 David Munk-Nielsen
Serlachius-museo Gösta, Kivijärvi-sali
28/23 €

Tanskalaissyntyinen David Munk-Nielsen (s.1998) on vuoden 2021 Tampereen pianokilpailun voittaja. Hänen muihin kilpailumenestyksiinsä kuuluvat mm. Tallinnan kansainvälisen pianokilpailun voitto viime syksynä, Liettuan kansainvälisen Stasys Vainiunas -kilpailun voitto vuonna 2018 sekä Aarhusin kansainvälisen pianokilpailun toinen sija Tanskassa 2019. 

David tunnetaan suurten mittojen pianistina, jolle mitkään musiikilliset tai tekniset haasteet eivät tuota ongelmia. Häneltä kuullaan Mäntässä mm. Stravinskyn Kolme osaa baletista Petrushka, joka on loistokkuudessaan, deskriptiivisyydessään ja värikylläisyydessään soittajan kannalta yksi pianokirjallisuuden vaativimmista teoksista.


OHJELMA:

Ludwig van Beethoven: Pianosonaatti c-molli op. 111
Jean Sibelius: Viisi luonnosta op. 114 (1929)
Igor Stravinsky: Kolme osaa baletista Petrushka (1921)


Konsertissa ei ole väliaikaa. Konsertti päättyy n. klo 16.00.


KONSERTTILIPUT:

  • 28 €/peruslippu: aikuiset
  • 23 €/alennuslippu: opiskelijat, koululaiset (7-17 -vuotiaat, alle 7-vuotiaat ilmaiseksi ), eläkeläiset varusmiehet, työttömät, pyörätuolilla liikkuvat, Mäntän Musiikkijuhlien Tuki ry:n jäsenet, Pianopedagogit ry:n jäsenet
  • ryhmälippu vähintään 10 hengelle -10 % peruslipun hinnasta
  • ryhmälippu vähintään 10 eläkeläiselle -10 % alennuslipun hinnasta

Varauskalenteri alentaa ryhmälipun hinnan automaattisesti valitessasi väh. 10 hlöä/lippukategoria. Lippuja ei voi ostaa verkkokaupassa kulttuuri- tai virike-edulla.


LIPPUJEN PERUUTUSEHDOT:

Ostettuja lippuja ei lunasteta takaisin eikä vaihdeta muuten kuin poikkeustapauksessa.

Poikkeukset ovat seuraavat:

Jos taiteilija vaihtuu tai jos konsertin ajankohta joudutaan koronasyistä siirtämään, lipun voi peruuttaa tai käyttää korvaavassa konsertissa.

Jos koronarajoitukset kiristyvät, Mäntän Musiikkijuhlat voi joutua rajaamaan yleisömäärää. Tällöin etusijalla ovat ensimmäisinä lipun ostaneet. Tällöin lunastamme takaisin ne liput, joita ei voida käyttää.

Seuraavissa tapauksissa lippuja ei lunasteta takaisin:

Lipun ostaneen henkilön sairastuminen ei ole peruste lippujen takaisin lunastamiselle. Tämä koskee myös koronaan sairastumista.

Mäntän Musiikkijuhlat pidättää oikeudet ohjelmamuutoksiin ja konserttipaikan vaihdoksiin. Ohjelmien kestot ovat suuntaa-antavia.

Loading…

Loading…

Myyntipalvelu
p. 03 488 6801
myynti@serlachius.fi