31.7. klo 18.30 Yeol Eum Son

Mäntän Musiikkijuhlat 2024

Keskiviikko 31.7.2024 klo 18.30
Yeol Eum Son
SERLACHIUS, KIVIJÄRVI-SALI, JOENNIEMENTIE 47, MÄNTTÄ
58/45 €

”Yeol Eum Son on itse musikaalisuus, ja hänen sormensa ovat jumalallisen taitavat. Hänellä on synnynnäinen vaisto ajoituksen hallintaan sekä mielihyvän ja tunteiden välittämiseen soiton kautta.” – Jean-Charles Hoffelé, Artalinna

Yeol Eum Son on 37-vuotias eteläkorealainen pianotähti, jonka soittoa luonnehtii runollinen hienostuneisuus, rohkeat kontrastit ja henkeäsalpaava soittotekninen taituruus. Hänen pianotaidettaan on monissa arvioissa rinnastettu kaikkein suurimpiin pianolegendoihin.

Illan teosvalinnat herättävät henkiin muistoja Mäntän Musiikkijuhlien alkuajoilta: värikäs kokoelma pianomusiikin harvinaisuuksia yhdistyy rakastettuun ja tunnettuun Rahmaninovin preludisarjaan. Herkullisen konserttiohjelman teema on suuret pianotaiturit säveltäjinä.


OHJELMA

Ignacy Paderewski: Humoresque de concert, op. 14 Cahier I.
I. Menuet
II. Sarabande
III. Caprice

Alicia de Larrocha: Sonata antigua

Alexis Weissenberg: Étude

Friedrich Gulda:
Play Piano Play
VIII. Tempo giusto e risoluto
IX. Allegro, dolce
X. Allegro pesante

Earl Wild: Reminiscences of Snow White

väliaika

Sergei Rahmaninov: 13 preludia op. 32

Mäntän Musiikkijuhlien taiteellinen johtaja Niklas Pokki esittelee konsertin Serlachiuksen Kivijärvi-salissa klo 18.00. Väliaika alkaa noin klo 19.05. Konsertti päättyy noin klo 20.15.


KONSERTTILIPUT

  • 58 €/peruslippu: aikuiset
  • 45 €/alennuslippu: opiskelijat, koululaiset (7–17-vuotiaat, alle 7-vuotiaat ilmaiseksi), eläkeläiset, varusmiehet, työttömät, pyörätuolilla liikkuvat, Mäntän Musiikkijuhlien Tuki ry:n jäsenet, Pianopedagogit ry:n jäsenet
  • ryhmälippu vähintään 10 hengelle -10 % peruslipun hinnasta
  • ryhmälippu vähintään 10 eläkeläiselle -10 % alennuslipun hinnasta

Varauskalenteri alentaa ryhmälipun hinnan automaattisesti valitessasi väh. 10 henkeä/lippukategoria. Lippuja ei voi ostaa verkkokaupassa kulttuuri- tai virike-edulla.


Lisäpalvelut varauksen yhteydessä

Ohjelmakirja

Julkaisemme vuosittain painetun ohjelmakirjan Mäntän Musiikkijuhlien yhteydessä. 

Ohjelmakirjasta löytyy kootusti tietoa festivaalin konserttiohjelmista, taiteilijoista, teoksista ja tapahtumapaikoista. Yksittäisten konserttien käsiohjelmia ei ole saatavilla erikseen. Teoskuvat Gösta Serlachiuksen Taidesäätiön kokoelmasta rikastuttavat ohjelmakirjan sivuja. 

Ohjelmakirja julkaistaan toistaiseksi vain suomeksi. Sen hinta on 15 euroa. Hinta sisältää postituskulut. 

Lähetämme ennakkoon tilatut ohjelmakirjat postitse jo hyvissä ajoin ennen festivaalia. Viimeinen mahdollinen päivä ennakkotilata ohjelmakirja on 15.7.2024.

Väliaikatarjoilu

Voit tilata väliaikatarjoilun vaivattomasti etukäteen. Autereentuvassa Serlachiuksen pihapiirissä tarjoillaan herkullista kantarellipiirasta tai suklaaleivosta, 9,60 €/hlö. Kahvi tai tee kuuluu hintaan. Tarjolla myös muita kahvilatuotteita ja virvokkeita.LIPPUJEN PERUUTUSEHDOT

Mäntän Musiikkijuhlien konserttilipuilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Jos kuitenkin konsertti peruuntuu tai konsertin taiteilija tai ajankohta muuttuu, voit palauttaa lipun tai käyttää vastaavan summan ostaaksesi lipun toiseen Mäntän Musiikkijuhlien konserttiin. Tämä edellyttää, että vaihtoehtoiseen konserttiin on vielä lippuja saatavilla.

Mäntän Musiikkijuhlat pidättää oikeudet ohjelman muutoksiin ja konserttipaikan vaihdoksiin. Konserttien kestot ovat suuntaa antavia.


Loading…

Loading…

Myyntipalvelu
p. 03 488 6801
myynti@serlachius.fi