31.7. klo 15.00 Festivaalin nuoret taiteilijat

MÄNTÄN MUSIIKKIJUHLAT 2024

Keskiviikko 31.7.2024 klo 15.00
Festivaalin nuoret taiteilijat
SERLACHIUS, KIVIJÄRVI-SALI, JOENNIEMENTIE 47, MÄNTTÄ
35/28 €

Nuorten pianoakatemia on valmentanut erityislahjakkaita nuoria pianisteja menestyksekkäästi jo vuodesta 2013 lähtien. Festivaalin nuoret taiteilijat -konsertissa on voinut vuosien varrella kuulla useita myöhemmin maailmalla menestyneitä superlahjakkuuksia. Täällä voit bongata tulevaisuuden tähdet!

Nuorten pianoakatemia muodostaa yhdessä Jousiakatemian ja Vaskiakatemian kanssa Soitinakatemiat ry:n, jota rahoittavat Jane ja Aatos Erkon säätiö ja Suomen Kulttuurirahasto.


OHJELMA

Konsertin ohjelma ilmoitetaan myöhemmin.

Mäntän Musiikkijuhlien taiteellinen johtaja Niklas Pokki esittelee konsertin Serlachiuksen Kivijärvi-salissa klo 14.30. Konsertti päättyy noin klo 16.10.


Konserttiliput

  • 35 €/peruslippu, aikuiset
  • 28 €/alennuslippu: opiskelijat, koululaiset (7–17-vuotiaat, alle 7-vuotiaat ilmaiseksi), eläkeläiset, varusmiehet, työttömät, pyörätuolilla liikkuvat, Mäntän Musiikkijuhlien Tuki ry:n jäsenet, Pianopedagogit ry:n jäsenet
  • ryhmälippu vähintään 10 hengelle -10 % peruslipun hinnasta
  • ryhmälippu vähintään 10 eläkeläiselle -10 % alennuslipun hinnasta

Varauskalenteri alentaa ryhmälipun hinnan automaattisesti valitessasi väh. 10 henkeä/lippukategoria. Lippuja ei voi ostaa verkkokaupassa kulttuuri- tai virike-edulla.

Ohjelmakirja

Julkaisemme vuosittain painetun ohjelmakirjan Mäntän Musiikkijuhlien yhteydessä. 

Ohjelmakirjasta löytyy kootusti tietoa festivaalin konserttiohjelmista, taiteilijoista, teoksista ja tapahtumapaikoista. Yksittäisten konserttien käsiohjelmia ei ole saatavilla erikseen. Teoskuvat Gösta Serlachiuksen Taidesäätiön kokoelmasta rikastuttavat ohjelmakirjan sivuja. 

Ohjelmakirja julkaistaan toistaiseksi vain suomeksi. Sen hinta on 15 euroa. Hinta sisältää postituskulut. 

Lähetämme ennakkoon tilatut ohjelmakirjat postitse jo hyvissä ajoin ennen festivaalia. Viimeinen mahdollinen päivä ennakkotilata ohjelmakirja on 15.7.2024.


LIPPUJEN PERUUTUSEHDOT

Mäntän Musiikkijuhlien konserttilipuilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Jos kuitenkin konsertti peruuntuu tai konsertin taiteilija tai ajankohta muuttuu, voit palauttaa lipun tai käyttää vastaavan summan ostaaksesi lipun toiseen Mäntän Musiikkijuhlien konserttiin. Tämä edellyttää, että vaihtoehtoiseen konserttiin on vielä lippuja saatavilla.

Mäntän Musiikkijuhlat pidättää oikeudet ohjelman muutoksiin ja konserttipaikan vaihdoksiin. Konserttien kestot ovat suuntaa antavia.

Loading…

Loading…

Myyntipalvelu
p. 03 488 6801
myynti@serlachius.fi