30.7. klo 18.30 Ingrid Fliter

MÄNTÄN MUSIIKKIJUHLAT 2024

Tiistai 30.7.2024 klo 18.30
Ingrid Fliter
SERLACHIUS, KIVIJÄRVI-SALI, JOENNIEMENTIE 47, MÄNTTÄ
58/45 €

”Ingrid Fliter on syntynyt soittamaan Chopinia.” – Daily Telegraph

Mäntän Musiikkijuhlien 25. juhlavuoden avajaiskonsertissa Ingrid Fliter, yksi nykyhetken kiinnostavimmista pianotaiteilijoista, tarjoaa täysromanttista hehkua vaikuttavimmillaan. Konsertin alkupuolen pääteos on Frédéric Chopinin runollinen ja väkevä kolmas pianosonaatti. Väliajan jälkeen kuullaan Robert Schumannin Sinfoniset muunnelmat, joka on yksi pianokirjallisuuden virtuoosisimmista ja koskettavimmista teoksista.

Argentiinalaissyntyinen Fliter on ikäpolvensa palkituimpia pianisteja. Monipuolinen lyyrikko on ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa nainen, joka on voittanut Gilmore-palkinnon, yhden maailman merkittävimmistä klassisen musiikin tunnustuksista. Musiikin lisäksi hänen suuri intohimonsa on kuvataide.


OHJELMA

Frédéric Chopin: Nocturno, H-duuri, op. 9, nro 3
Frédéric Chopin: Pianosonaatti nro 3, h-molli, op. 58

väliaika

Robert Schumann: Sinfoniset muunnelmat, Op. 13 (sisältäen Op. Post.)

Taiteellinen johtaja Niklas Pokki esittelee konsertin Kivijärvi-salissa klo 18.00. Väliaika alkaa noin klo 19.05. Konsertti päättyy noin klo 20.15.

KONSERTTILIPUT

  • 58 €/peruslippu, aikuiset
  • 45 €/alennuslippu: opiskelijat, koululaiset (7–17-vuotiaat, alle 7-vuotiaat ilmaiseksi), eläkeläiset, varusmiehet, työttömät, pyörätuolilla liikkuvat, Mäntän Musiikkijuhlien Tuki ry:n jäsenet, Pianopedagogit ry:n jäsenet
  • ryhmälippu vähintään 10 hengelle -10 % peruslipun hinnasta
  • ryhmälippu vähintään 10 eläkeläiselle -10 % alennuslipun hinnasta

Varauskalenteri alentaa ryhmälipun hinnan automaattisesti valitessasi väh. 10 henkeä/lippukategoria. Lippuja ei voi ostaa verkkokaupassa kulttuuri- tai virike-edulla.


Lisäpalvelut varauksen yhteydessä

Ohjelmakirja

Julkaisemme vuosittain painetun ohjelmakirjan Mäntän Musiikkijuhlien yhteydessä.

Ohjelmakirjasta löytyy tietoa festivaalin konserttiohjelmista, taiteilijoista, teoksista ja tapahtumapaikoista. Yksittäisten konserttien käsiohjelmia ei ole saatavilla erikseen. Teoskuvat Gösta Serlachiuksen Taidesäätiön kokoelmasta rikastuttavat ohjelmakirjan sivuja.

Ohjelmakirja julkaistaan toistaiseksi vain suomeksi. Sen hinta on 15 euroa. Hinta sisältää postituskulut.

Lähetämme ennakkoon tilatut ohjelmakirjat postitse jo hyvissä ajoin ennen festivaalia. Viimeinen mahdollinen päivä ennakkotilata ohjelmakirja on 15.7.2024.

Väliaikatarjoiu Autereentuvassa

Voit tilata väliaikatarjoilun vaivattomasti etukäteen. Autereentuvassa Serlachiuksen pihapiirissä tarjoillaan herkullista kantarellipiirasta tai suklaaleivosta vadelmakastikkeen kera. 9,60 €/hlö. Kahvi tai tee kuuluu hintaan.
Tarjolla on myös muita kahvilatuotteita ja virvokkeita.


LIPPUJEN PERUUTUSEHDOT

Mäntän Musiikkijuhlien konserttilipuilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Jos kuitenkin konsertti peruuntuu tai konsertin taiteilija tai ajankohta muuttuu, voit palauttaa lipun tai käyttää vastaavan summan ostaaksesi lipun toiseen Mäntän Musiikkijuhlien konserttiin. Tämä edellyttää, että vaihtoehtoiseen konserttiin on vielä lippuja saatavilla.

Mäntän Musiikkijuhlat pidättää oikeudet ohjelman muutoksiin ja konserttipaikan vaihdoksiin. Konserttien kestot ovat suuntaa antavia.

Loading…

Loading…

Myyntipalvelu
p. 03 488 6801
myynti@serlachius.fi