3.8. klo 13.00 Anton Mejias

MÄNTÄN MUSIIKKIJUHLAT 2024

Lauantai 3.8.2023 klo 13.00
Anton Mejias
Serlachius, Kivijärvi-sali, Joenniementie 47, Mänttä
35/28 €

”Jokin hänen Bachin soitossaan on todella ainutlaatuista – ei eriskummallista, vaan pikemminkin hyvin luonnollista. Uskon, että hänet saatetaan muistaa yhtenä aikamme suurista Bach-soittajista.” – Gary Graffman

Suomalaispianisti Anton Mejias on huikeassa kansainvälisessä nousussa. Hänellä on erityinen suhde Bachiin: tämä ilmiömäinen lahjakkuus osasi säveltäjän Das Wohltemperierte Klavier I:n 24 preludia ja fuugaa jo kymmenvuotiaana. Opiskeltuaan Suomessa ensin Meri Louhoksen ja sittemmin Teppo Koiviston ja Niklas Pokin johdolla Mejias pääsi 18-vuotiaana yhteen maailman vaativimmista oppilaitoksista, nerojen kouluna pidettyyn Philadelphian Curtis-instituuttiin, jossa hän heti herätti positiivista huomiota. 

Ura Yhdysvalloissa on lähtenyt upeasti käyntiin. 23 vuotta juuri täyttänyt Mejias on ehtinyt muun muassa debytoida Hollywood Bowlissa Los Angelesin filharmonisen orkesterin solistina ja Klavierfestival Ruhrissa Saksassa. Mäntän konsertissa kuullaan J.S. Bachin Ranskalaiset sarjat 1–6, joiden tanssiosat muodostavat monipuolisen, viihdyttävän ja koskettavan kokonaisuuden.


OHJELMA

Johann Sebastian Bach: Ranskalaiset sarjat 1–6

Mäntän Musiikkijuhlien taiteellinen johtaja Niklas Pokki esittelee konsertin Serlachiuksen Kivijärvi-salissa klo 12.30. Konsertti päättyy noin klo 14.15.


KONSERTTILIPUT

  • 35 €/peruslippu: aikuiset
  • 28 €/alennuslippu: opiskelijat, koululaiset (7-17 -vuotiaat, alle 7-vuotiaat ilmaiseksi ), eläkeläiset varusmiehet, työttömät, pyörätuolilla liikkuvat, Mäntän Musiikkijuhlien Tuki ry:n jäsenet, Pianopedagogit ry:n jäsenet
  • ryhmälippu vähintään 10 hengelle -10 % peruslipun hinnasta
  • ryhmälippu vähintään 10 eläkeläiselle -10 % alennuslipun hinnasta

Varauskalenteri alentaa ryhmälipun hinnan automaattisesti valitessasi väh. 10 henkeä/lippukategoria. Lippuja ei voi ostaa verkkokaupassa kulttuuri- tai virike-edulla.

Ohjelmakirja

Julkaisemme vuosittain painetun ohjelmakirjan Mäntän Musiikkijuhlien yhteydessä. 

Ohjelmakirjasta löytyy kootusti tietoa festivaalin konserttiohjelmista, taiteilijoista, teoksista ja tapahtumapaikoista. Yksittäisten konserttien käsiohjelmia ei ole saatavilla erikseen. Teoskuvat Gösta Serlachiuksen Taidesäätiön kokoelmasta rikastuttavat ohjelmakirjan sivuja. 

Ohjelmakirja julkaistaan toistaiseksi vain suomeksi. Sen hinta on 15 euroa. Hinta sisältää postituskulut. 

Lähetämme ennakkoon tilatut ohjelmakirjat postitse jo hyvissä ajoin ennen festivaalia. Viimeinen mahdollinen päivä ennakkotilata ohjelmakirja on 15.7.2024.


LIPPUJEN PERUUTUSEHDOT

Mäntän Musiikkijuhlien konserttilipuilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Jos kuitenkin konsertti peruuntuu tai konsertin taiteilija tai ajankohta muuttuu, voit palauttaa lipun tai käyttää vastaavan summan ostaaksesi lipun toiseen Mäntän Musiikkijuhlien konserttiin. Tämä edellyttää, että vaihtoehtoiseen konserttiin on vielä lippuja saatavilla.

Mäntän Musiikkijuhlat pidättää oikeudet ohjelman muutoksiin ja konserttipaikan vaihdoksiin. Konserttien kestot ovat suuntaa antavia.

Loading…

Loading…

Myyntipalvelu
p. 03 488 6801
myynti@serlachius.fi