2.8. klo 18.30 Javier Perianes

MÄNTÄN MUSIIKKIJUHLAT 2024

Perjantai 2.8.2024 klo 18.30
Javier Perianes
Serlachius, Kivijärvi-sali, Joenniementie 47, Mänttä
58/45 €

“Hänen olemuksensa ja tekniikkansa säteilevät rauhaa, mutta hänen sormityönsä tarkkuus ja nopeus voivat olla murskaavia. Harvoin, jos koskaan, olen kohdannut näin upeaa yhdistelmää vaatimattomuutta ja täydellistä loistokkuutta.” – Sunday Times

Espanjalainen Javier Perianes on ikäpolvensa kiinnostavimpia ja kysytyimpiä pianisteja maailmassa. Hän on tuttu vieras Suomessa orkesterin solistina, mutta koko illan resitaali häneltä kuullaan vasta nyt Mäntässä. Ja millainen! Luvassa on todellista perjantai-illan herkuttelua, kun Perianes esittää säkenöivän taiturillisen ja aistillisen ohjelman, joka sisältää espanjalaisten de Fallan, Albénizin ja Granadoksen musiikkia sekä Debussyn espanjalaiseen tyyliin sävellettyjä teoksia.

OHJELMA

Manuel de Falla: Homenaje “Le tombeau de Claude Debussy”

Claude Debussy:
La soirée dans Grenade, Estampes
La Puerta del Vino, kirjasta Préludes – Livre II
La sérénade interrompue, kirjasta Préludes – Livre I

Isaac Albéniz: El Albayzín (Iberia-sarjasta)

Manuel de Falla: Fantasía Bætica

Väliaika

Enrique Granados: Goyescas


Mäntän Musiikkijuhlien taiteellinen johtaja Niklas Pokki esittelee konsertin Serlachiuksen Kivijärvi-salissa klo 18.00. Väliaika alkaa noin klo 19.10. Konsertti päättyy noin klo 20.20.


KONSERTTILIPUT

  • 58 €/peruslippu: aikuiset
  • 45 €/alennuslippu: opiskelijat, koululaiset (7–17-vuotiaat, alle 7-vuotiaat ilmaiseksi), eläkeläiset, varusmiehet, työttömät, pyörätuolilla liikkuvat, Mäntän Musiikkijuhlien Tuki ry:n jäsenet, Pianopedagogit ry:n jäsenet
  • ryhmälippu vähintään 10 hengelle -10 % peruslipun hinnasta
  • ryhmälippu vähintään 10 eläkeläiselle -10 % alennuslipun hinnasta

Varauskalenteri alentaa ryhmälipun hinnan automaattisesti valitessasi väh. 10 henkeä/lippukategoria. Lippuja ei voi ostaa verkkokaupassa kulttuuri- tai virike-edulla.


Lisäpalvelut

Ohjelmakirja

Julkaisemme vuosittain painetun ohjelmakirjan Mäntän Musiikkijuhlien yhteydessä. 

Ohjelmakirjasta löytyy kootusti tietoa festivaalin konserttiohjelmista, taiteilijoista, teoksista ja tapahtumapaikoista. Yksittäisten konserttien käsiohjelmia ei ole saatavilla erikseen. Teoskuvat Gösta Serlachiuksen Taidesäätiön kokoelmasta rikastuttavat ohjelmakirjan sivuja. 

Ohjelmakirja julkaistaan toistaiseksi vain suomeksi. Sen hinta on 15 euroa. Hinta sisältää postituskulut. 

Lähetämme ennakkoon tilatut ohjelmakirjat postitse jo hyvissä ajoin ennen festivaalia. Viimeinen mahdollinen päivä ennakkotilata ohjelmakirja on 15.7.2024.

Väliaikatarjoilu Autereen tuvassa

Voit tilata väliaikatarjoilun vaivattomasti etukäteen. Tunnelmallisessa kesäkahvila Autereentuvassa tarjoillaan herkullista kantarellipiirasta tai suklaaleivos 9,60 €/hlö. Kahvi tai tee kuuluu hintaan. Tarjolla on myös muita kahvilatuotteita ja virvokkeita.LIPPUJEN PERUUTUSEHDOT

Mäntän Musiikkijuhlien konserttilipuilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Jos kuitenkin konsertti peruuntuu tai konsertin taiteilija tai ajankohta muuttuu, voit palauttaa lipun tai käyttää vastaavan summan ostaaksesi lipun toiseen Mäntän Musiikkijuhlien konserttiin. Tämä edellyttää, että vaihtoehtoiseen konserttiin on vielä lippuja saatavilla.

Mäntän Musiikkijuhlat pidättää oikeudet ohjelman muutoksiin ja konserttipaikan vaihdoksiin. Konserttien kestot ovat suuntaa antavia.

Loading…

Loading…

Myyntipalvelu
p. 03 488 6801
myynti@serlachius.fi