2.8. klo 15.00 Elisabeth Brauß

MÄNTÄN MUSIIKKIJUHLAT 2024

Perjantaina 2.8.2024 klo 15.00
Elisabeth Brauß
Serlachius, Kivijärvi-sali, Joenniementie 47, Mänttä
35/28 €

”Hienovaraisuutta ja kypsyyttä, jotka olisivat ylpeydenaihe kenelle tahansa tuplasti vanhemmallekin pianistille.” – Gramophone

Elisabeth Brauß on noussut lyhyessä ajassa alle 30-vuotiaiden pianistien ehdottomaan eliittiin. Hänen kansainvälisen uransa nousukiito alkoi arvostetun Kissinger Klavierolympin voiton myötä vuonna 2016. Toinen merkkipaalu oli hyväksyntä kaksivuotiseen BBC:n New Generation Artist -ohjelmaan vuonna 2018. Vuonna 2024 häneltä odotetaan useita merkittäviä debyyttejä, joista esimerkkeinä mainittakoon esiintymiset Royal Liverpool Orchestran ja London Chamber Orchestran solistina sekä kiertueet Saksassa ja Australiassa.

Suomalainen yleisö saattaa tuntea Elisabeth Braußin vuonna 2023 julkaistulta, Nicholas Collonin johtaman Radion Sinfoniaorkesterin runsaasti ylistystä saaneelta levyltä. Brauß esittää levyllä Grazyna Bacewiczin kahden pianon konserton pianisti Peter Jablonskin kanssa. 

Mäntässä hänen ohjelmassaan on Sergei Prokofjevin Pianokappaleita op 12 ja Robert Schumannin rakastettu Karnevaali.


OHJELMA

Sergei Prokofjev: Pianokappaleita op. 12
Marche
Gavotte
Rigaudon
Légende
Prélude
Allemande
Scherzo Humoristique
Scherzo

Robert Schumann: Karnevaali op. 9
Préambule
Pierrot
Arlequin
Valse noble
Eusebius
Florestan
Cocuette
Réplique
Sphinxes
Papillons
A.S.C.H – S.C.H.A (Lettres dansantes)
Chiarina
Chopin
Estrella
Reconnaissance
Pantalon et Colombine
Valse allemande
Paganini
Aveu
Promenade
Pause
Marche des “Davidsbündler” contre les Philistins

Mäntän Musiikkijuhlien taiteellinen johtaja Niklas Pokki esittelee konsertin Serlachiuksen Kivijärvi-salissa klo 14.30. Konsertti päättyy noin klo 16.10.


KONSERTTILIPUT

  • 35 €/peruslippu: aikuiset
  • 28 €/alennuslippu: opiskelijat, koululaiset (7-17-vuotiaat, alle 7-vuotiaat ilmaiseksi), eläkeläiset varusmiehet, työttömät, pyörätuolilla liikkuvat, Mäntän Musiikkijuhlien Tuki ry:n jäsenet, Pianopedagogit ry:n jäsenet
  • ryhmälippu vähintään 10 hengelle -10 % peruslipun hinnasta
  • ryhmälippu vähintään 10 eläkeläiselle -10 % alennuslipun hinnasta

Varauskalenteri alentaa ryhmälipun hinnan automaattisesti valitessasi väh. 10 henkeä/lippukategoria. Lippuja ei voi ostaa verkkokaupassa kulttuuri- tai virike-edulla.

Ohjelmakirja

Julkaisemme vuosittain painetun ohjelmakirjan Mäntän Musiikkijuhlien yhteydessä. 

Ohjelmakirjasta löytyy kootusti tietoa festivaalin konserttiohjelmista, taiteilijoista, teoksista ja tapahtumapaikoista. Yksittäisten konserttien käsiohjelmia ei ole saatavilla erikseen. Teoskuvat Gösta Serlachiuksen Taidesäätiön kokoelmasta rikastuttavat ohjelmakirjan sivuja. 

Ohjelmakirja julkaistaan toistaiseksi vain suomeksi. Sen hinta on 15 euroa. Hinta sisältää postituskulut. 

Lähetämme ennakkoon tilatut ohjelmakirjat postitse jo hyvissä ajoin ennen festivaalia. Viimeinen mahdollinen päivä ennakkotilata ohjelmakirja on 15.7.2024.LIPPUJEN PERUUTUSEHDOT

Mäntän Musiikkijuhlien konserttilipuilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Jos kuitenkin konsertti peruuntuu tai konsertin taiteilija tai ajankohta muuttuu, voit palauttaa lipun tai käyttää vastaavan summan ostaaksesi lipun toiseen Mäntän Musiikkijuhlien konserttiin. Tämä edellyttää, että vaihtoehtoiseen konserttiin on vielä lippuja saatavilla.

Mäntän Musiikkijuhlat pidättää oikeudet ohjelman muutoksiin ja konserttipaikan vaihdoksiin. Konserttien kestot ovat suuntaa antavia.

Loading…

Loading…

Myyntipalvelu
p. 03 488 6801
myynti@serlachius.fi