1.8. klo 15.00 Laura Mikkola

MÄNTÄN MUSIIKKIJUHLAT 2024

Torstai 1.8.2024 klo 15.00
Laura Mikkola
SERLACHIUS, KIVIJÄRVI-SALI, JOENNIEMENTIE 47, MÄNTTÄ
35/28 €

“Mikkola on ensiluokkainen taiteilija, jolla on hieno vaisto musiikin virtaukselle ja loistava tekniikka.”  – Classics Today

Laura Mikkola on yksi kansainvälisesti menestyneimpiä suomalaispianisteja. Uransa alkuvaiheessa Mikkola voitti liudan kansainvälisesti merkittäviä pianokilpailuja ja on sittemmin esiintynyt maailman tunnetuimmilla konserttilavoilla ja yhteistyössä arvostetuimpien orkesterien kanssa. Hän palaa Mänttään kymmenen vuoden tauon jälkeen. 

Valtavan ohjelmiston hallitseva Laura Mikkola tunnetaan myös syvällisesti Einojuhani Rautavaaran musiikkiin perehtyneenä pianistina. Mikkola teki säveltäjämestarin kanssa paljon yhteistyötä hänen vielä eläessään, ja on levyttänyt kaikki Rautavaaran pianokonsertot ja soolopianolle säveltämät teokset.

Laura Mikkolan toivottu Mäntän konsertti on omistettu Einojuhani Rautavaaran musiikille.


Ohjelma

Ilmoitetaan myöhemmin.

Mäntän Musiikkijuhlien taiteellinen johtaja Niklas Pokki esittelee konsertin Serlachiuksen Kivijärvi-salissa klo 14.30. Konsertti päättyy noin klo 16.10.


KONSERTTILIPUT

  • 35 €/peruslippu, aikuiset
  • 28 €/alennuslippu: opiskelijat, koululaiset (7–17-vuotiaat, alle 7-vuotiaat ilmaiseksi), eläkeläiset, varusmiehet, työttömät, pyörätuolilla liikkuvat, Mäntän Musiikkijuhlien Tuki ry:n jäsenet, Pianopedagogit ry:n jäsenet
  • ryhmälippu vähintään 10 hengelle -10 % peruslipun hinnasta
  • ryhmälippu vähintään 10 eläkeläiselle -10 % alennuslipun hinnasta

Varauskalenteri alentaa ryhmälipun hinnan automaattisesti valitessasi väh. 10 henkeä/lippukategoria. Lippuja ei voi ostaa verkkokaupassa kulttuuri- tai virike-edulla.

Ohjelmakirja:

Julkaisemme vuosittain painetun ohjelmakirjan Mäntän Musiikkijuhlien yhteydessä. 

Ohjelmakirjasta löytyy kootusti tietoa festivaalin konserttiohjelmista, taiteilijoista, teoksista ja tapahtumapaikoista. Yksittäisten konserttien käsiohjelmia ei ole saatavilla erikseen. Teoskuvat Gösta Serlachiuksen Taidesäätiön kokoelmasta rikastuttavat ohjelmakirjan sivuja. 

Ohjelmakirja julkaistaan toistaiseksi vain suomeksi. Sen hinta on 15 euroa. Hinta sisältää postituskulut. 

Lähetämme ennakkoon tilatut ohjelmakirjat postitse jo hyvissä ajoin ennen festivaalia. Viimeinen mahdollinen päivä ennakkotilata ohjelmakirja on 15.7.2024.


LIPPUJEN PERUUTUSEHDOT

Mäntän Musiikkijuhlien konserttilipuilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Jos kuitenkin konsertti peruuntuu tai konsertin taiteilija tai ajankohta muuttuu, voit palauttaa lipun tai käyttää vastaavan summan ostaaksesi lipun toiseen Mäntän Musiikkijuhlien konserttiin. Tämä edellyttää, että vaihtoehtoiseen konserttiin on vielä lippuja saatavilla.

Mäntän Musiikkijuhlat pidättää oikeudet ohjelman muutoksiin ja konserttipaikan vaihdoksiin. Konserttien kestot ovat suuntaa antavia.

Loading…

Loading…

Myyntipalvelu
p. 03 488 6801
myynti@serlachius.fi