Taidesaunan yleisövuoro

18.10.2022

Taidesaunan yleisövuoro

Serlachiuksen Taidesauna 18.10.2022 klo 12–18

Saunojien käytössä ovat erilliset pukuhuoneet, suihkut ja wc:t miehille ja naisille. Varsinainen sauna on miehille ja naisille yhteinen, joten saunominen tapahtuu uima-asussa. Yhteisiä tiloja ovat myös vilvoittelupiha, terassi- ja laiturialueet sekä porepalju. Saunavuorolla voi myös uida Melasjärvessä. Uima-asun lisäksi mukaan tarvitaan oma pyyhe. Paikalla on virvokemyyntiä. 

Saunomaan otetaan 15 henkilöä tunnissa, ja saunoa voi enintään kaksi tuntia. Huomaathan, että klo 17 alkava saunavuoro kestää vain tunnin.

Osta saunavuoro suoraan verkkokaupastamme tai varaa vuoro myyntipalvelustamme: myynti@serlachius.fi tai p. 03 488 6801. Saatat myös päästä saunomaan ilman ennakkovarausta, jos vuoroa ei ole varattu täyteen.

Saunavuoro maksaa aikuisilta 10 €, lapsilta, opiskelijoilta ja eläkeläisiltä 7 €. Saunavuoroa ei voi maksaa museokortilla tai virkistyskorteilla (Smartum, Edenred jne.)

Taidesaunan alueelle on mahdollista tulla vain yleisövuoropäivinä. Muina aikoina saunalla on usein yksityistilaisuuksia.