Taidesaunan yleisövuoro

9.4.2024

Taidesaunan yleisövuoro

Serlachius Taidesauna 9.4.2024 klo 12–18

Saunojien käytössä ovat erilliset pukuhuoneet, suihkut ja wc:t miehille ja naisille. Varsinainen sauna on miehille ja naisille yhteinen, joten saunominen tapahtuu uima-asussa. Yhteisiä tiloja ovat myös vilvoittelupiha, terassi- ja laiturialueet sekä porepalju. Saunavuorolla voi myös uida Melasjärvessä. Uima-asun lisäksi mukaan tarvitaan oma pyyhe ja laudeliina. Paikalla on virvokemyyntiä. 

Saunomaan otetaan 15 henkilöä tunnissa, ja saunoa voi enintään kaksi tuntia.

Osta saunavuoro suoraan verkkokaupastamme tai varaa vuoro myyntipalvelustamme: myynti@serlachius.fi tai p. 03 488 6801. Saatat myös päästä saunomaan ilman ennakkovarausta, jos vuoroa ei ole varattu täyteen.

Saunavuoro maksaa aikuisilta 13 €, lapsilta, opiskelijoilta ja eläkeläisiltä 10 €. Saunassa käy vain korttimaksu. Saunavuoroa ei voi maksaa museokortilla eikä virkistyskorteilla (Smartum, Edenred jne.)

Taidesaunan alueelle on mahdollista tulla vain yleisövuoropäivinä. Muina aikoina saunalla on usein yksityistilaisuuksia.

Serlachius Art & Sauna Express -bussi liikennöi Tampereelta tiistaisin suoraan Serlachiukselle. Lähtö Tampereen linja-autoasemalta klo 10.50 ja rautatieasemalta 11.05. Lähtö Serlachiukselta kohti Tamperetta klo 17.20. Katso tarkemmat tiedot täältä.