Teemaruokailut ja kokkikoulu
Kulinaarinen matka Akseli Gallen-Kallelan innoittamana
Lähdemme tutustumaan suomalaiseen tehtailija-, talonpoikais- ja taiteilijaelämään makumatkalla, jota siivittävät Akseli Gallen-Kallelan teoksista kumpuavat historialliset tarinat.
Ruokalajeissa käytetään kansallisia aarteitamme, kuten muikkuja, riistaa, sieniä ja marjoja. Näistä parhaista raaka-aineista syntyy keittiössämme moderneja klassikoita. Kulinaarinen matkamme voi alkaa jo kartanolta, josta lähdemme oppaan johdolla kartanon puiston ja saaren poluille tummassa illassa, lyhtyjen lempeässä valossa. Matka sopii kaikenlaisille ryhmille.
Varaa ohjelma Serlachius-museoiden myyntipalvelusta p. 03 488 6801 tai myynti@serlachius.fi.
Kokkikoulu
Yrityksille ja pienille ryhmille mainion ohjelman tarjoaa ravintoloitsija Henry Tikkasen luotsaama kokkikoulu.
Varaa ohjelma Serlachius-museoiden myyntipalvelusta p. 03 488 6801 tai myynti@serlachius.fi.
Metsä lautasellasi
Ravintola Göstan keittiömestarin Henry Tikkasen luoma menu on saanut innoituksensa metsästä. Alkuruoan siiassa maistuu niin kuusi kuin katajakin. Pääruokana on paahdettua peuraa. Suklaaleivos saa seurakseen tattijäätelöä puolukan kerta.
Hinta: 58 €/hlö, kun ryhmän koko on vähintään 10 henkilöä.
Yhdistä ruokailuun Serlachius-museoiden näyttelyopastus tai muita ohjelmapalveluita.
Varaa illallinen ja ohjelma Serlachius-museoiden myyntipalvelusta p. 03 488 6801 tai myynti@serlachius.fi.