Kaupunkipyörät

Bike & Rail – Unohtumattomia elämyksiä junalla ja pyörällä

Hyppää junaan ja varaa kaupunkipyörä jo matkalla Donkey Republic -sovellusta käyttäen. Ota pyörä käyttöösi Vilppulan rautatieasemalta ja polje nauttimaan Mänttä-Vilppulan elämyksistä!

Pyörän vuokraus ja käyttö

Lataa Donkey Republic -sovellus puhelimeesi. Rekiströidy käyttäjäksi lisäämällä puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja maksukorttisi tiedot.

Avaa sovellus ja hae kartasta Mänttä-Vilppulassa sijaitsevat pyöräpysäkit. Varaa pyörä joko Vilppulan rautatieasemalta tai Serlachius Pääkonttorilta (15.6. asti Serlachius Residenssin pihasta, Kauppaneuvoksenkatu 3, Mänttä). Jos pyöriä ei ole sillä hetkellä tarjolla, sovellus ei näytä kartalla kyseistä pysäkkiä.

Varmista, että puhelimesi Bluetooth on päällä.

Valitse pyörä, jota haluat käyttää. Kaikki pyörät on nimetty niin, että ne on helppo erottaa toisistaan. Kun olet valinnut pyörän, näet hinnaston ja pääset hyväksymään pyörän lainaamisen ehdot. Halutessasi voit varata pyörän 12 tuntia etukäteen maksamalla ennakkomaksuna 4 €.

Jos varaat kerralla useampia pyöriä, lisää sovellukseen jokaisen käyttäjän sähköpostiosoitteet. He voivat avata ja lukita omat pyöränsä käyttämällä sähköpostiosoitettaan.

Voit myös halutessasi hankkia pyörälle varkausvakuutuksen, joka on voimassa 24 tuntia ja maksaa 2 euroa. Näin omavastuusi mahdollisen varkauden tapahtuessa on huomattavasti pienempi.

HINNAT
1 tunti: 2 €
4 tuntia: 5 €
1 päivä (24 h): 12 €

Donkey Republic -kaupunkipyöriä ylläpitää KaaKau. Asiakaspalvelumme ja vikapäivystys toimivat numerossa 044 716 0644 (avoinna päivittäin klo 9–19).

Lisätietoa KaaKaun verkkosivuilta.

Paina UNLOCK-painiketta, kun olet pyörän vieressä. Sovelluksesta näkyvän pyörän nimen pitäisi olla sama kuin ohjaustangossa olevassa nimilaatassa.

Säädä satulan korkeus sopivaksi ja testaa pyörän jarrut. Pyörässä ei ole jalkajarruja. Lähde seikkailulle!

Voit lukita pyörän normaalisti varauksesi yhteydessä. Paina sovelluksessa olevaa LOCK-painiketta ja odota, että lukko menee kiinni. Jos sovellus pyytää sinua painamaan oranssin lukon nyppylän alas, tee niin kädelläsi. Mikäli se ei onnistunut, sulje Bluetooth matkapuhelimestasi sekä sovellus. Sen jälkeen sulje oranssi nyppylä kädelläsi.

Käytön ja vuokrauksen lopettaminen

Jätä pyörä joko Vilppulan rautatieasemalle tai Serlachius Pääkonttorille (15.6. asti Serlachius Residenssin pihaan, Kauppaneuvoksenkatu 3, Mänttä). Lukitse pyörä normaalisti. Pyörän sovellus tunnistaa, että olet palautuspaikassa ja sovelluksessa oleva RETURN-painike muuttuu vihreäksi. Paina sitä. Sovelluksella menee hetki varmistaa, että pyörä ja lukittu ja kaikki on kunnossa. Käyttösi loppuu tähän ja saat yhteenvedon retkestäsi.

Jos jätät pyörän muualle kuin osoitetuille pyöräpysäkeille vuokrauksen päättyessä, lähetämme sinulle laskun väärin pysäköidystä pyörästä.

Bike & Rail -palvelu toteutetaan yhteistyössä Taidekaupunki Mänttä-Vilppulan, Serlachiuksen ja Donkey Republicin kaupunkipyöriä tarjoavan KaaKaun kanssa.

Lisätietoa

Katso yksityiskohtaiset ohjeet eri tilanteiden varalta Donkey Republic -pyöriä hallinnoivan KaaKaun sivulta.