Serlachius-bussilla museoihin!

29.11.2022

Serlachius-bussilla museoihin!

Tampere–Mänttä–Tampere 29.11.2022

Huipputarjous! Tee taiteen ja hyvän ruoan täyteinen päiväretki Serlachius-museoihin 29.11.–2.12. Meno-paluu Serlachius-bussilla Tampere–Mänttä–Tampere saman päivän aikana sisältäen museoiden pääsylipun vain 10 euroa!

Hyppää Serlachius-bussiin Tampereen linja-autoasemalta 10.50 tai rautatieasemalta klo 11.05. Lähtö Mäntästä takaisin Tampereelle 17.20 (Gösta) tai 17.30 (Gustaf).

Serlachius-museo Göstassa näet ensimmäisen Serlachiuksen nykytaidekokoelmasta kootun näyttelyn Aamukahvit kaupungin katolla, graffititaiteilija EGSin näyttelyn This Could Go on Forever, brittitaiteilija Clare Woodsin näyttelyn Menneen ja tulevan välissä sekä rakastettuja klassikkoteoksia kartanossa.

Serlachius-museo Gustafissa dramatisoitu näyttelyreitti Paperiperkele johdattelee G. A. Serlachiuksen elämään. Selluportin takana paneutuu työntekoon Mäntän selluloosatehtaalla 1913–1991.

Tutustu myös Trish Morrisseyn valokuva- ja videoteoksiin upeassa Autofiktiot-näyttelyssä. Apteekkarin toiminnallisessa kauppahuoneessa viihtyvät hyvin niin lapset kuin aikuisetkin.

Ravintola Göstassa nautit aina sesongin parhaita makuja. Tervetuloa!