Sävelet soikoot!

11.11.2023

Sävelet soikoot! -konsertti

Serlachius-museo Göstan Kivijärvi-sali 11.11. klo 17

Taidekaupungissa vaikuttavat kamarimuusikot tarjoilevat meille upeaa musiikkia isänpäivän aattona. Tästä oopperamusiikin hittikavalkadista löytyy tuttuja teoksia myös kuulijoille, joille ooppera on lajina vieraampi.

Salla Valkeapään muhkeampi tumma ääni ja Maria Svanin korkea sopraano täydentävät toistensa sävyjä ja pitävät yleisön mielenkiintoa yllä vaihtelullaan. Aarioiden, duettojen ja ensemblejen lisäksi kuullaan myös instrumentaalisäveliä.

Ohjelmassa on musiikkia mm. seuraavilta säveltäjiltä: Mozart, Bizet, Puccini, Gounod, Saint-Saëns ja Delibes. Taikahuilun, Figaron häiden ja Carmenin kestosuosikkien ohella pääsemme nauttimaan monissa tv-mainoksissakin kuullusta Lakme-oopperan kukkaisduetosta.

Laulut esitetään alkuperäiskielellä, mutta käsiohjelmassa on avattu laulujen sisältö suomeksi, jolloin draaman kaarta on helppo seurata.

Esiintyjät: Maria Svan (sopraano), Salla Valkeapää (altto), Kaja Jantsikene (piano), Marjo Tepponen (sello, sopraano) Mika Tepponen (viulu), Katja Autonen-Lepistö (viulu)

Tervetuloa nauttimaan raikkaasta oopperatuulahduksesta!

Liput 20 €, alle 12-vuotiaille maksuton sisäänpääsy huoltajan seurassa. Lippuja saa myös ovelta, mikäli paikkoja on vapaana.

Konsertin järjestää Taidekaupungin kamarimuusikot ja MBody Ky.