Talviloma Serlachiuksella

Talviloma Serlachiuksella

Vietä iloinen talviloma Serlachius-museoissa. Meillä voit nauttia kultakauden klassikoista ja kiinnostavista nykytaidenäyttelyistä, ravintola Göstan herkuista ja talvisen luonnon kauneudesta. Paperipaikkakunnan historia ja vanhan apteekin puuhat tulevat tutuiksi Gustaf-museossa, ja lapsille on molemmissa museoissa monenlaista tekemistä. Viivy koko päivä tai vaikka kaksi! Tutustu edullisiin majoituspaketteihimme ja osta suoraan verkosta.

Perhe Taavetinsaaressa

Ahaa-elämyksiä koko perheelle

Lähde seikkailulle science fictionin maailmaan tai puuhaile vanhan ajan apteekissa! Serlachius-museoiden kahdeksan näyttelyä tarjoavat koko perheelle elämyksiä taiteen ja historian parissa.

Taidemuseolla voit tutustua klassikkoteoksiin kartanossa, nykytaiteeseen paviljongissa ja ihailla talvista luontoa veistospuistossa ja saarikävelyllä. Serlachius-museo Gustaf, metsäyhtiön upea entinen pääkonttori on tarinoiden ja taiteen tyyssija. 

Serlachius-bussi talvi

Retkelle Tampereelta Serlachius-bussilla

Vietä kiva taiteen ja historian täyteinen retkipäivä ja hyppää Serlachius-bussiin Tampereen linja-auto- tai rautatieasemalta! Serlachius-tarroilla varustettu sininen tai musta bussi kuljettaa sinut suoraan museoihin, päivän mittaan museolta toiselle ja illan suussa takaisin Tampereelle.

Pariskunta ravintola Gösta

Herkkuja joka makuun

Syö hyvin maisemaravintola Göstassa. Se tarjoaa taidemuseon sydämessä makunautinnot koko perheelle hampurilaisista neljän ruokalajin taidemenuuseen. Älä unohda maistaa Göstan maankuuluja jälkiruokia!

Lapset Serlachius-museo Gustafin Apteekkarin kauppahuoneessa

Miniloma talvisen luonnon ja taiteen parissa

Vietä miniloma upean talvisen luonnon keskellä hyvästä ruuasta, taiteesta ja historiasta nauttien. Tutustu Serlachius-museoiden minilomatarjontaan ja valitse oma pakettisi.

Tarjolla on kaikille sopivia paketteja esimerkiksi upeassa erämaahotellissa, Rapukartanossa tai historiallisessa maatilaympäristössä Peltolan luomutilalla. Paketit sisältävät pääsyliput kahteen Serlachius-museoon ja niiden kahdeksaan näyttelyyn.

Kimmo Schroderus, Lab Experiment #1, 2020, haponkestävä teräs. @ Kimmo Schroderus
Kimmo Schroderus, Lab Experiment #1, 2020, haponkestävä teräs. @ Kimmo Schroderus

Muista perhepäivämme 27.2.

Tervetuloa koko perheen avaruusseikkailulle 27.2. kello 11–17 Serlachius-museo Göstaan. Voit muuntautua vaikka avaruusolioksi tai rakentaa raketin. Perheopastukset johdattelevat elämykselliseen Art Odyssey 2021 -näyttelyyn.

Päivän laskiaisherkut tarjoillaan ravintola Göstassa.

Alle 18-vuotiaat pääsevät museoihin maksutta, aikuiset maksavat 10 €, eläkeläiset ja opiskelijat 7 €.

Lisätiedot
Serlachius-museot: myynti@serlachius.fi tai p. 03 688 4801
Ravintola Gösta: ravintola@ravintolagosta.fi tai p. 040 708 5572