Konstmeny på restaurang Gösta

Konstmeny på restaurang Gösta 

Serlachiusmuseerna inbjuder till att stimuleras av konst, kultur och kulinariska njutningar! Reservera för dig själv och för dina vänner en måltid på fyra rätter på Restaurang Gösta som är belägen i konstmuseets prisbelönta Paviljongbyggnad. Vår köksmästare Henry Tikkanen garanterar att ni får en fantastisk matupplevelse och restaurangens vackra miljö ger på samma gång näring åt själen. 

Tikkanens KONSTMENY får sin inspiration från utställningarnas teman och förstås från konsten, den omgivande naturen och säsongens smaker. Det klockslag du valt är samtidigt en bordsreservation till restaurangen! Lätt och behändigt! 

Priser: 

  • 58 €/Konstmeny (4 rätter)

Tips: Du kan åt barnet beställa en lunch från listan enligt barnets önskemål. Under 13-åringar äter till ett pris av -50%. 

Bordet hålls reserverat 15 minuter från den överenskomna tiden. Tiden för måltiden är två timmar. Du meddelar väl i samband med reservationen om bordssällskapet är större än vad som motsvarar den betalda reservationen. På det här sättet kan vi reservera åt er ett bord av rätt storlek. 

Förfrågningar om lediga bord direkt till restaurangen: 

Restaurang Gösta
tfn +358 (0)40 708 5572
ravintola@ravintolagosta.fi
adr. Joenniementie 47, 35800 Mänttä

Loading…

Säljtjänst
+358 (0)3 488 6801
sales@serlachius.fi