Familjepaket på Rapukartano och Serlachiusmuseerna

FAMILJEPAKET PÅ RAPUKARTANO OCH SERLACHIUSMUSEERNA

Kom och slappna av i hotellet Rapukartanos lugn och njut av Serlachiusmuseernas spännande utbud för hela familjen! Det här familjepaketet inkluderar övernattning i Rapukartanos (Kräftgårds) familjerum och inträdesavgifterna till Serlachiusmuseerna.

Under ert besök får ni njuta av konsten och utställningarna, som säkert också intresserar de yngre i familjen. På museirundturen får barnen om de så vill med sig uppgiftshäften och på ön Taavetinsaari intill konstmuseet Gösta kan ni följa skogsstigen med dess intressanta frågor. Om vädret tillåter, låna på museernas Jopo-cyklar för hela familjen och trampa till exempel till berget Mäntänvuori –Vem orkar klättra ända upp till toppen av utsiktstornet? Dagens höjdpunkt är kvalitetstiden i Rapukartanos sjölandskap!

Ni kan besöka Serlachiusmuseerna under två dagar, men vänligen notera att under vintertid (1.9.–31.5.) är museerna stängda på måndagar. Öppethållningstiderna hittar du här.

Pris: 268 €/familj

Familjepaketet inkluderar:

  • övernattning i Rapukartanos premium-familjerum (2 vuxna + 1–2 barn eller 1 vuxen + 2–3 barn)
  • inträde till Serlachiusmuseerna (2 vuxna, barn gratis)
  • möjligheten att få bekanta sig med de talrika utställningarna, Skulpturparken, museiön samt Restaurang Gösta
  • lån av museets cyklar, roddbåt (på sommaren) samt gångstavar

Obs! Priset inkluderar inte frukost. Den kan bokas på förhand och betalas på platsen. Att välja mellan finns antingen en avhämtningsbar frukosttallrik 15 €/pers (inkl. semla/fralla), cocktailpiråg, uppskärningar, ost, bredbart pålägg, grönsaker, frukter, yoghurt samt som drycker äppel- eller apelsinjuice, pulverkaffe/te) eller en riklig frukostbuffet 18 €/pers, när hotellet har flera gäster.

Rumsinformation:

  • familjerummet omfattar två premiumrum (DBL), som är förenade med en mellandörr
  • i båda rummen finns en 140 cm parsäng, ett eget badrum, en rymlig balkong samt en minibar.
  • i familjerummet ryms 2 vuxna och 1–2 barn eller 1 vuxen och 2–3 barn.

Incheckning på Rapukartano från kl 15.00. Ibland får navigatorerna en att tappa bort sig under den sista sträckan av resan, så vi rekommenderar er att titta på körinstruktionerna (adr. Rapukartanontie 15, 35700 Vilppula).

Var vänlig och notera att hotellets restaurang är öppen endast på beställning. Du hittar mer information om Rapukartanos beställningsrestaurang här och kan fråga mera om restaurangtjänster direkt från Rapukartano: tfn +358 (0)44 592 9429, info@rapukartano.fi.

Loading…

Säljtjänst
+358 (0)3 488 6801
sales@serlachius.fi