Matkailupaketit

Matkailupaketit ryhmille

Ohessa kaksi ehdotusta suurehkolle ryhmälle sopivaksi ohjelmaksi. Pienille ryhmille ehdotukset päiväohjelmaksi löydät täältä. Ryhmävarauksissa palvelee Serlachius-museoiden myyntipalvelu 03 488 6801 tai myynti@serlachius.fi.

Konttorilta kartanolle

Draamaopastus "Yhtiölle töihin" Gustaf-museossa

Esimerkkiohjelma johdattelee vuorineuvos Gösta Serlachiuksen unelmiin ja maisemiin, metsäyhtiön pääkonttoriin eli Gustaf-museoon ja sieltä taidemuseo Göstaan, vuorineuvoksen kotikartanoon ja sen yhteyteen rakennettuun uuteen, palkittuun paviljonkiin. 

klo 10.00 Tukevat kahvit Vuorenmajall
Bussi kiipeää kahvipaikkaamme Mäntänvuoreen ja siellä sijaitsevalle viehättävälle viinituvalle. 

klo 11.00 Kaupunkikiertoajelu
Tutustumme kaupunkiin ja sen merkittävimpiin rakennuksiin. Kuulemme teollisuusyhteisön maamerkkien tarinat ja saamme katsauksen historiaan. 

klo 12.00 Historiaa humoristisesti Gustaf-museolla 
Yhtiölle töihin -draamaopastus vie suoraan 1950-luvun pääkonttorin hierarkkiseen työilmapiiriin: pulinat pois ja rivi suoraksi! 

klo 13.30 Lounas ravintola Göstassa
Nautimme kolmen ruokalajin lounaan ravintola Göstassa pöytiin tarjoiltuna.

klo 14.45 Opastettu kierros taidemuseo Göstalla 
Näemme Gösta Serlachiuksen kodikseen rakennuttamassa kartanossa suomalaisen kultakauden taiteen huippuja. Piipahdamme myös uuden paviljongin teemanäyttelyissä. 

Hinta: alkaen 58 €/hlö (ryhmän omalla bussilla) 
Sisältää: opastukset, ateriat ja alv:n 

Serlachiusten valtakunta

Serlachius-yhtiö pääkonttori 1930-luku

Esimerkkipaketissamme tutustumme Mäntässä Serlachiusten rakennuttamiin maamerkkeihin, metsäyhtiön tarinaan ja värikkäiden paperipatruunoiden elämään. 

klo 10.30 Saapuminen Mänttään
Aamukahvitarjoilu Gustaf-museossa Serlachius-yhtiön entisessä pääkonttorissa. 

klo 11.00 Lyhytelokuva Serlachiuksen tarina
Vauhdikkaassa puolen tunnin elokuvassa pala paperiteollisuuden historiaa. 

klo 11.30 Opastettu kierros Gustafilla
Tutustuminen pääkonttorirakennukseen ja käynti vaikuttavassa Paperiperkele-näyttelyssä, joka kertoo tarinan Mäntän ensimmäisen patruunan G. A. Serlachiuksen elämästä ja afääreistä. 

klo 13.00 Lounas ravintola Göstassa
Pöytiin tarjoiltu lounas sujuu vaivattomasti ja tarjoaa sopivan levähdyshetken mielenkiintoisten opastusten lomaan. 

klo 14.15 Opastettu kierros taidemuseo Göstalla
Näemme Gösta Serlachiuksen kodikseen rakennuttamassa kartanossa suomalaisen kultakauden taiteen huippuja. Piipahdamme myös uuden paviljongin teemanäyttelyissä. 

klo 15.30 Opastettu tutustuminen Mäntän kirkkoon
Gösta Serlachius rakennutti kauniisti taiteella koristellut kivikirkon, joka valmistui 1928.

klo 16.15 Lähtökahvit Mäntän Klubilla
Mäntän Klubi valmistui v. 1920 Serlachius Oy:n juhla- ja edustustilaksi. 

Hinta: alkaen 63,50 €/hlö (ryhmän omalla bussilla) 
Sisältää: opastukset, ateriat ja alv:n 

“Korkealaatuista kansainvälistä taidetta. Henkilökunta on kohteliasta, ystävällistä. Ravintolan herkut ovat loistavia. Aina on hyvä ja inspiroiva kokemus käydä siellä.” Ritva A, Facebook

Museon näyttelyt ovat todella puhuttelevaa ja ajatuksia herättävää nähtävää, eikä karaistuneinkaan mieli pysty niitä ilman tunteita katselemaan. Yksilöllinen vastaaotto jokaiselle vieraalle on jotain niin luksusta… Muutoinkin palveluhenkisyys joka käänteessä tekee vaikutuksen myös. Harvoinpa sitä kahvia pöytiin nykyisin tarjoillaan. Ehdottomasti suosittelemisen arvoinen kohde ihan jokaiselle, kunhan muistat varata aikaa reilusti, että ennättää sisäistämään kaiken nähtävän.” Jyrki N, Facebook

Hieno, monin tavoin puhutteleva Serlachius-suvun historiaa esittelevä näyttely ja upea ajankohtainen taidenäyttely. Palvelu ystävällistä ja palvelualtista. Ehdottomasti käymisen arvoinen kohde!” Marianne S, TripAdvisor