Pikkujoulut Serlachiuksella

Parhaat pikkujouluhetket varataan nyt!

Vietä ikimuistoiset pikkujoulut Serlachiuksella, omassa rauhassa ja tyylikkäässä tilassa. Aloittakaa yhteinen hetki tutustumalla museon näyttelyihin, taideopastuksella tai esimerkiksi aikuisten luovalla taidetyöpajalla. Tilavaihtoehtoina ovat Suomen upeimpiin edustussaunoihin lukeutuva Taidesauna, tunnelmallinen Autereen tupa tai tyylikäs ravintola Göstan sali.

Palkitun keittiömestarin, ravintoloitsija Henry Tikkasen luotsaama ravintola Gösta vastaa juhlan suussasulavista tarjoiluista. Voit herkutella seurueesi kanssa runsaan jouluillallisen, maistella jouluisia makuelämyksiä yhteisellä lounaalla tai osallistua ohjelmalliseen Koko Kylän Pikkujouluihin perjantaina 1.12.

Myyntipalvelumme räätälöi seurueellenne parhaat pikkujoulut toiveidenne mukaan. Museon palveluiden lisäksi autamme mielellämme myös esimerkiksi kyytien järjestämisessä.

Pikkujoulut Taidesaunalla

Palkittu Taidesauna soveltuu parhaiten noin 25 henkilön pikkujoulujuhliin.

Pikkujoulut Autereen tuvalla

Tunnelmallinen Autereen tupa soveltuu parhaiten enintään 50 henkilön pikkujoulujuhliin.

Ravintola Gösta

Pikkujoulut Ravintola Göstassa

Ravintola Göstan upea sali soveltuu jopa 90 henkilön pikkujoulujuhliin.

Ravintola Göstan joululounas

Ilahduta lähimmäisiä ja yhteistyökumpaneita ravintola Göstan kolmen ruokalajin pöytiin tarjoillulla joululounaalla. Joululounas on tarjolla arkipäivisin 12.–22.12. klo 11–16.30. Myös ilman pöytävarausta!

Koko Kylän Pikkujoulut 1.12. klo 18

Suomirokkiklassikoita ja runsas pikkujouluillallinen! Saavu yhteiseen ilonpitoon perheen, suvun, seuran tai työpaikan väen kanssa – tätä helpommaksi ei pikkujoulujen järjestäminen tule!

Asiakkaat Serlachius-museoissa

Opastukset ja ohjelmat

Varaa pikkujouluihin opastus tai vaikkapa luovuutta herättelevä taidetyöpaja Serlachiuksen tarjonnasta.