Yhden illan näyttely – Markus Aremon elämyksellinen illallinen 24.2.2023

Yhden illan näyttely – Keittiömestari, lasinpuhaltaja Markus Aremon elämyksellinen illallinen

Ravintola Göstan suositut keittiömestarivierailut jatkuvat vuonna 2023.

Yhden illan näyttely on keittiömestari, lasinpuhaltaja Markus Aremon ja Ravintola Göstan keittiömestari Henry Tikkasen järjestämä elämyksellinen illallinen Serlachius-museoiden uudella Taidesaunalla Mäntässä.

Illan aikana nautimme viiden ruokalajin kokonaisuuden ruokajuomineen yhteisen pitkän pöydän ääressä. Markus Aremo tuo Taidesaunalle esille puhaltamiaan lasiesineitä ja tarjoaa vieraille illallisen lomassa johdatuksen lasiesineiden valmistukseen. Vierailla on mahdollisuus myös ostaa lasiesineitä.

“Olen kahdesti Michelin-tähdillä palkittu keittiömestari Suomesta. Keittiössäni minulle on ollut tärkeää laadukas käsityö ja hyvä tunnelma.

Neljä vuotta sitten aloitin lasinpuhalluksen opinnot Nuutajärven Lasikylässä. Lasihytissä on samoja elementtejä kuin kiireisessä keittiössä: intohimo, keskittyminen ja kuumuus. Lasi raaka-aineena oli minulle tuntematon. Tänä päivänä kuuman lasin kanssa työskentely on kiehtovaa, mutta haastavaa.

Tulevaisuudessa haluan yhdistää ruoan ja lasin. Lasiesineisiin haen vaikutteita ruokamaailmasta. Valmistan lasia sillä tasolla, kuin osaan, silloin se on luontevaa ja onnistun!”

Markus Aremo on Nuutajärvellä toimivan Lasikomppanian jäsen.

Yhden illan näyttelyn vierailla on mahdollisuus saunoa klo 16.30–18.00. Illallinen alkaa klo 18.30 tilaisuuden esittelyllä, tervetulomaljalla sekä cocktailpaloilla.
Lipun lunastuksen yhteydessä voit ilmoittautua saunomaan. Pyyhkeet ja laudeliinat löytyvät Taidesaunalta. Ota oma uimapuku mukaan.

Yhden illan näyttely menu

Tervetulomalja ja cocktailpalat
Sokerisuolattua siikaa, mustaherukoita ja misokreemiä
Suurustettua madekeittoa
Uuniselleriä, omenaa ja häränhäntälientä
Villisorsanrintaa ”kombu jime”, spelttiä ja viherpippurikastiketta

Crème caramel, mangoa ja mangosorbettia
Kahvi ja tee

Hinta 125 €/hlö
Hinta sisältää illallisen sekä ruokajuomat alkumaljoineen. Laadukas juomapaketti on mahdollista saada myös alkoholittomana.

Varaa paikkasi nopeasti, pöydässä on tilaa 22 henkilölle.

Tervetuloa viettämään unohtumaton ilta herkullisen ruoan ja inspiroivan taiteen parissa!

Majoitusta Mänttä-Vilppulassa tarjoavat:

Kuljetuspalvelut: Mäntän taksi 0100 4711

Majoitus- ja kuljetusvaraukset suoraan palveluntarjoajilta.

Loading…

Loading…

Myyntipalvelu
p. 03 488 6801
myynti@serlachius.fi