20.9. Virtuaaliopastus: Vanhaa eurooppalaista taidetta 1400-luvulta 1700-luvulle

Virtuaaliopastus: Vanhaa eurooppalaista taidetta Serlachiuksen kokoelmasta 1400-luvulta 1700-luvulle — 20.9. klo 18.00

Tule mukaan livevirtuaaliopastukselle! Avaamme oppaan johdolla ikkunan menneeseen maailmaan ja tutustumme Serlachiuksen kokoelman satoja vuosia vanhoihin mestariteoksiin. Mukaan on poimittu kokoelman helmiä, esimerkiksi Kirsikkamadonna ja 18-vuotiaan venetsialaisen ylhäisönaisen muotokuva.

Tutkimme yhdessä lähemmin teosten yksityiskohtia ja niiden kätkemiä viestejä. Tutustumme myös siihen, mitä uudet tutkimusmenetelmät, kuten hyperspektrikuvat, voivat paljastaa maalikerrosten alta. Esillä on teoksia 1400-luvulta aina 1700-luvulle saakka, mm. asetelmia, muotokuvia, historia-aiheita ja maisemia.  

Opas ei kierrä näyttelysaleissa, vaan johdattaa meidät kuvien kautta kokoelman helmiin. Virtuaaliopastus tapahtuu etänä ja suorana Teamsin välityksellä (kyseessä ei ole tallenne). Kesto on noin 45 minuuttia. Opas vastaa mahdollisiin kysymyksiin virtuaaliopastuksen päätteeksi. 

Tervetuloa vanhan eurooppalaisen taiteen pariin! 

HINTA: 10 €/hlö

Museokortti ei käy virtuaaliopastuksissa maksuvälineenä.

Mikäli takuulähtömme ajankohta ei sovi, voit tilata myös yksityisen virtuaaliopastuksen myyntipalvelun kautta: myynti@serlachius.fi tai p. 03 488 6801 (minimihinta yksityisopastuksille on 50 €).

HUOMIOITHAN SEURAAVAT ASIAT:

  • Verkon nopeuden tulisi olla vähintään 10 Mbit/s tai 4G-yhteys
  • Opastukselle voi liittyä joko Teams-sovelluksen tai verkkoselaimen kautta.
  • Tietokoneessa Teams toimii varmimmin uusimmilla Edge-, Chrome- tai Safari-selaimilla, ja mobiililaitteissa ainoastaan Teams-sovelluksella.
  • Serlachius-museoiden tietosuoja
  • Virtuaaliopastuksen tallentaminen on kielletty.

TARKEMMAT OSALLISTUMISOHJEET JA TEAMS-LINKKI LÄHETETÄÄN VAHVISTUKSEN YHTEYDESSÄ SÄHKÖPOSTIIN. KATSO ERITYISESTI JÄLKIMMÄINEN PDF-LIITE (“TICKET”).

Loading…

Loading…

Myyntipalvelu
p. 03 488 6801
myynti@serlachius.fi