Virtuaaliopastus: Kultakauden naistaiteilijoita – 27.1. klo 18

Virtuaaliopastus: Kultakauden naistaiteilijoita Serlachiuksen kokoelmasta — 27.1. klo 18

Tämä mielenkiintoinen virtuaaliopastus avaa näkökulman Gösta Serlachiuksen taidesäätiön kokoelman naistaiteilijoihin, heidän tuotantoonsa ja elämäänsä Suomen taiteen kultakaudella. Poimimme lähempään tarkasteluun kiehtovia teoksia muun muassa Helene Schjerfbeckiltä, Olga Gummerus-Ehrströmiltä ja Ellen Thesleffiltä. Samalla syvennymme siihen, millaista oli olla taiteilija reilu sata vuotta sitten.

Opas ei kierrä näyttelysaleissa, vaan johdattaa meidät kuvien kautta kultakauden taiteeseen ja kokoelman helmiin. Virtuaaliopastus tapahtuu etänä ja suorana Teamsin välityksellä (kyseessä ei ole tallenne). Kesto on noin 45 minuuttia. Opas vastaa mahdollisiin kysymyksiin virtuaaliopastuksen päätteeksi.

Tervetuloa naistaiteilijoiden matkaan Suomen taiteen kultakaudelle!

Hinta: 10 €/hlö

Mikäli takuulähtömme ajankohta ei sovi, voit tilata myös yksityisen virtuaaliopastuksen myyntipalvelun kautta: myynti@serlachius.fi tai p. 03 488 6801 (minimihinta yksityisopastuksille on 50 €).

Huomioithan seuraavat asiat:

  • Verkon nopeuden tulisi olla vähintään 10 Mbit/s tai 4G-yhteys
  • Opastukselle voi liittyä joko Teams-sovelluksen tai verkkoselaimen kautta.
  • Tietokoneessa Teams toimii varmimmin uusimmilla Edge-, Chrome- tai Safari-selaimilla, ja mobiililaitteissa ainoastaan Teams-sovelluksella.
  • Serlachius-museoiden tietosuoja
  • Virtuaaliopastuksen tallentaminen on kielletty.

Tarkemmat osallistumisohjeet ja Teams-linkki lähetetään vahvistuksen yhteydessä sähköpostiin. Katso erityisesti jälkimmäinen pdf-liite (“ticket”).

Loading…

Loading…

Myyntipalvelu
p. 03 488 6801
myynti@serlachius.fi