2.8. klo 18.30 Ossi Tanner

Mäntän Musiikkijuhlat 2022

2.8.2022
klo 18.30 Ossi Tanner
Serlachius-museo Gösta, Kivijärvi-sali
35/28 €

Ossi Tanner (s. 1997) on kiinnostavimpia uuden sukupolven suomalaismuusikoita. Tampereen pianokilpailun 2017 voiton  jälkeen hän on valloittanut maata soolokonsertein, kamarimuusikkona ja orkestereiden solistina. Mäntän Musiikkijuhlilla häntä on kuultu viimeksi vuonna 2016, kun hän esiintyi Sakari Oramon johtaman Keski-Pohjanmaan kamariorkesterin solistina. Jo sitä ennen hän oli herättänyt Mäntässä huomiota Nuorten pianoakatemian opiskelijana.

Tämän kesän avajaiskonsertissa pianon runoilijaksikin kutsutulta Tannerilta kuullaan mm. Chopinin rakastettu Pianosonaatti nro 2, lisänimeltään Surumarssisonaatti.


Ohjelma:

Magnus Lindberg: Piano Jubilees (2000)
Ludwig van Beethoven: Pianosonaatti E-duuri op. 109

***
Robert Ruohola: Uusi teos (kantaesitys)
Frédéric Chopin: Pianosonaatti nro 2 b-molli op. 35

Väliaika alkaa n. klo 19.10. Konsertti päättyy n. klo 20.20.


Väliaikatarjoilu Autereen tuvassa

Tunnelmallisessa tuvassa Göstan pihapiirissä tarjotaan väliajalla virvokkeita, kahvia, teetä sekä suolaista- ja makeaa kahvileipää. Ei etukäteisvarausta.

Lisäpalveluna illallinen ravintola Göstassa

Neljän ruokalajin Taidemenu kruunaa illan! Varaa paikkasi konsertin jälkeiselle illalliselle taidemuseon upeaan ravintolaan. Hinnat: Taidemenu 56 € tai Taidemenu (kasvis) 49 €. Menu on saatavana myös kokonaan vegaanisena. Ilmoitathan toiveistasi varauksen yhteydessä.


KONSERTTILIPUT:

  • 35 €/peruslippu: aikuiset
  • 28 €/alennuslippu: opiskelijat, koululaiset (7–17-vuotiaat, alle 7-vuotiaat ilmaiseksi), eläkeläiset, varusmiehet, työttömät, pyörätuolilla liikkuvat, Mäntän Musiikkijuhlien Tuki ry:n jäsenet, Pianopedagogit ry:n jäsenet
  • ryhmälippu vähintään 10 hengelle -10 % peruslipun hinnasta
  • ryhmälippu vähintään 10 eläkeläiselle -10 % alennuslipun hinnasta

Varauskalenteri alentaa ryhmälipun hinnan automaattisesti valitessasi vähintään 10 henkilöä/lippukategoria. Lippuja ei voi ostaa verkkokaupassa kulttuuri- tai virike-edulla.


LIPPUJEN PERUUTUSEHDOT:

Ostettuja lippuja ei lunasteta takaisin eikä vaihdeta muuten kuin poikkeustapauksessa.

Poikkeukset ovat seuraavat:

Jos taiteilija vaihtuu tai jos konsertin ajankohta joudutaan koronasyistä siirtämään, lipun voi peruuttaa tai käyttää korvaavassa konsertissa.

Jos koronarajoitukset kiristyvät, Mäntän Musiikkijuhlat voi joutua rajaamaan yleisömäärää. Tällöin etusijalla ovat ensimmäisinä lipun ostaneet. Tällöin lunastamme takaisin ne liput, joita ei voida käyttää.

Seuraavissa tapauksissa lippuja ei lunasteta takaisin.

Lipun ostaneen henkilön sairastuminen ei ole peruste lippujen takaisin lunastamiselle. Tämä koskee myös koronaan sairastumista.

Mäntän Musiikkijuhlat pidättää oikeudet ohjelmamuutoksiin ja konserttipaikan vaihdoksiin. Ohjelmien kestot ovat suuntaa-antavia.

Loading…

Loading…

Myyntipalvelu
p. 03 488 6801
myynti@serlachius.fi