Sisäänpääsy Serlachius-museoihin ja yö tunnelmallisessa Rapukartanossa

Sisäänpääsy Serlachius-museoihin ja yö tunnelmallisessa Rapukartanossa

Serlachius-museot Gustaf ja Gösta tarjoavat upean kulttuurielämyksen keskellä kauneinta Järvi-Suomea! Piipahda katsomassa uusimmat näyttelymme tai vietä koko päivä tai vaikka kaksi taiteesta, palkitusta arkkitehtuurista, luonnosta ja herkullisesta ruuasta nauttien! Matkasi kruunaa yö tunnelmallisessa ja korkeatasoisessa Koivulahden Rapukartanossa.

Voit jakaa museovierailusi esimerkiksi seuraavasti: saapumispäivänä vierailu Serlachius-museo Göstassa ja toisena päivänä Serlachius-museo Gustafissa. Huomioithan, että museot ovat talvikaudella (1.9.-31.5.) maanantaisin kiinni. Aukioloajat löytyvät täältä.

Hinnat:

  • 159 €/2 hh ja 2 sisäänpääsyä
  • 129 €/1 hh ja 1 sisäänpääsy

Hinta sisältää:

  • yöpymisen Rapukartanossa 2 hh tai 1 hh premium-huoneessa
  • sisäänpääsyn Serlachius-museo Gustafiin (os. R. Erik Serlachiuksen katu 2, 35800 Mänttä)
  • sisäänpääsyn Serlachius-museo Göstaan (os. Joenniementie 47, 35800 Mänttä)
  • tutustumisen lukuisiin näyttelyihin, Veistospuistoon, museon saareen ja ravintola Göstaan
  • polkupyörien, soutuveneiden ja kävelysauvojen lainauksen

HUOM! Hinta ei sisällä aamiaista. Sen voi varata etukäteen ja maksaa paikan päällä. Tarjolla on joko noudettava aamiaislautanen 15 €/hlö (sis. sämpylän, cocktailpiirakan, leikkeleet, juuston, levitteen, kasvikset, hedelmät, jugurtin ja juomina omena- tai appelsiinimehu, murukahvi/tee) tai runsas aamiaisbuffet 18 €/hlö, kun hotellissa on ryhmämajoitusta.

Sisäänkirjautuminen Rapukartanoon klo 15.00 alkaen. Toisinaan navigaattorit eksyttävät loppumatkasta, joten suosittelemme katsomaan ajo-ohjeen (os. Rapukartanontie 15, 35700 Vilppula).

Huomioithan, että hotellin ravintola on auki vain tilauksesta. Löydät lisätietoa Rapukartanon tilausravintolasta täältä.

Loading…

Loading…

Myyntipalvelu
p. 03 488 6801
myynti@serlachius.fi