Sisäänpääsy Serlachius-museo Gustafiin

Sisäänpääsy Serlachius-museo Gustafiin


15.5.–10.10.2021 maksuton sisäänpääsy. 
Lippuja saa myös ovelta. 

Tämä on varaus Mäntän keskustassa sijaitsevaan Serlachius-museo Gustafiin. Museossa on useita näyttelyitä, upeaa arkkitehtuuria, alkuperäistä taidetta, museokauppa ja kahvipiste. Kysy myös pyörien ja kävelysauvojen lainauksesta museon lippukassalta.

HUOM: Banksy. A Visual Protest -näyttely EI ole tässä museossa. Siihen voit varata lipun tästä.

Tällä varauksella voit vierailla Gustafin näyttelyissä tunnin ajan. Jos ruuhkaa ei ole, vierailuaikaa on mahdollista pidentää. Asiakaspalvelijamme ohjaavat vierailijamääriä saleissa terveysturvallisuusohjeita noudattaen.

  • Valitse kalenterista haluamasi päivämäärä ja kellonaika. Varmistaaksesi paikkasi varaa se viimeistään 12 tuntia ennen vierailua. Muista varata paikka myös seurueesi kaikenikäisille lapsille. Myyntipalvelu ei ota vastaan yksittäisiä varauksia.
  • Pidämme paikkasi varattuna enintään 15 minuuttia varaamastasi aloitusajasta. Mikäli et ole saapunut määräaikaan mennessä, luovutamme paikkasi seuraavalle.
  • Varaudu esittämäään varausvahvistuksesi lippukassalla.
  • Serlachius-museo Gustaf: os. R. Erik Serlachiuksen katu 2, 35800 Mänttä

Toisessa museossamme, Serlachius-museo Göstassa on nähtävillä Banksy. A Visual Protest -näyttely (os. Joenniementie 47, 35800 Mänttä). Taidemuseo Göstasta löydät myös muita näyttelyitä, veistospuiston ja ravintola Göstan.


HALUATKO VIIPYÄ PIDEMPÄÄN? MAJOITUSVINKKEJÄ MÄNTTÄ-VILPPULASSA:

Loading…

Loading…

Myyntipalvelu
p. 040 166 3480
myynti@serlachius.fi