Taidesauna – yleinen saunavuoro

Serlachius-museoiden Taidesaunan yleinen saunavuoro

Serlachius-museo Göstan rannalla sijaitseva palkittu Taidesauna kutsuu rentoutumaan upean arkkitehtuurin ja kauniin luonnon keskelle! Yleinen saunavuoro järjestetään joka tiistai. Varaa paikkasi tai tilaa yksityinen saunaelämys myyntipalvelustamme. Lämpimästi tervetuloa saunomaan!

Hinta:

  • 13 €/aikuinen
  • 10 €/opiskelija tai eläkeläinen
  • 10 €/lapsi 4–17 v.
  • 0 €/lapsi 0–3 v.

Tullessasi saunomaan yleiselle vuorolle ota mukaan oma uima-asu, pyyhe ja laudeliina. Myös talviuinti on mahdollista omilla varusteilla.

Taidesaunan yleinen saunavuoro kestää enintään kaksi tuntia. Viimeinen vuoro alkaa klo 16, mutta voit tulla paikalle myöhemminkin, jolloin saunomisaikasi lyhenee saunan sulkeutuessa klo 18.00. Käytössäsi ovat pukuhuoneet, suihkut, wc:t, vilvoittelupiha, terassi- ja laiturialueet sekä porepalju. Saunan oleskeluhuone ei ole käytössä yleisövuorolla. Halutessasi voit pulahtaa Melasjärvessä laiturilta. Pyydämme huomioimaan, ettei alueella ole uimarantaa. Uiminen on mahdollista ainoastaan laiturilta eikä tästä syystä sovellu pienille lapsille.

Osta saunavuorosi ennakkoon verkosta (viim. kolme tuntia ennen vuoron alkua). Suosittelemme ennakkovarausta erityisesti kesäkuukausina! Verkkomyynnin sulkeuduttua voit tiedustella vapaita paikkoja myyntipalvelustamme, lippukassalta tai suoraan Taidesaunalta. Myyntipalvelu: myynti@serlachius.fi, p. 03 488 6801. 

Taidesaunan alueelle on mahdollista tulla vain yleisövuoropäivinä. Muina aikoina saunalla on usein yksityistilaisuuksia. Huomioithan, että Taidesauna on anniskelualuetta. Omien ruokien ja juomien tuominen on kiellettyä, mutta paikalla on virvokemyyntiä ja vettä tarjotaan kaikille ilmaiseksi.

Serlachius-museo Gösta, Taidesauna
Os. Joenniementie 47, 35800 Mänttä

Valitse ensin varauskalenterin yläpuolelta haluamasi kuukausi, minkä jälkeen pääset valitsemaan oikean päivän. Taidesaunavuoroa ei voi maksaa Museokortilla eikä kulttuuri- tai virike-edulla.

Loading…

Loading…

Myyntipalvelu
p. (03) 488 6801
myynti@serlachius.fi