Seminaari-illallinen 7.4.

Seminaari-illallinen 7.4. klo 18

Tule viettämään post-seminaaria ravintola Göstaan ystävien, kollegoiden ja herkullisen ruuan kera! Ravintola sijaitsee taidemuseo Göstan palkitussa Paviljongissa. Keittiömestari Henry Tikkasen menu saa inspiraationsa taiteesta, ympäröivästä luonnosta ja kauden mauista. Tervetuloa!

Hinta: 42 /kolme ruokalajia

Menu

Paahdettua maa-artisokkakeittoa ja marinoitua omenaa
Päivän kalansaalis tuoreesta järvikalasta
TAI
Sikurirouskulla maustettua selleriä, tattaria ja sienilientä
Creme Caramel ja passionhedelmäsorbet
 

Koko menun saa myös vegaanisena. Ilmoitathan meille toiveistasi varauksen yhteydessä.

Loading…

Loading…

Myyntipalvelu
p. 03 488 6801
myynti@serlachius.fi