Perhepaketti hotelli Rapukartanossa ja Serlachius-museoissa

Perhepaketti hotelli Rapukartanossa ja Serlachius-museoissa

Tule rentoutumaan hotelli Rapukartanon rauhaan ja nauttimaan Serlachius-museoiden kiinnostavasta tarjonnasta koko perheelle! Tämä perhepaketti sisältää yöpyminen Koivulahden Rapukartanon perhehuoneessa ja sisäänpääsymaksut Serlachius-museoille.

Vierailullanne pääsette nauttimaan taiteesta ja näyttelyistä, jotka kiinnostavat varmasti myös perheen pienempiä. Museokierrokselle lapset saavat halutessaan tehtävävihkoset mukaan ja Taavetinsaaressa taidemuseo Göstan kupeessa voitte kiertää lyhyen metsäpolun. Jos ilma suosii, lainatkaa museoilta Jopo-pyörät koko perheelle ja polkaiskaa vaikkapa Mäntänvuorelle — Kuka jaksaa kiivetä näkötornin huipulle asti? Päivän kruunaa laatuaika Rapukartanon järvimaisemissa!

Voitte vierailla Serlachius-museoissa kahtena päivänä, mutta huomioithan, että museot ovat talvikaudella (1.9.—31.5.) maanantaisin kiinni. Aukioloajat löytyvät täältä.

Hinta: 268 €/perhe

Perhepaketti sisältää:

  • yöpymisen Rapukartanon premium-perhehuoneessa (2 aik. + 1—2 lasta tai 1 aik. + 2—3 lasta)
  • sisäänpääsyn Serlachius-museoille (2 aikuista, lapset ilmaiseksi)
  • tutustumisen lukuisiin näyttelyihin, Veistospuistoon, museon saareen ja ravintola Göstaan
  • museon polkupyörien, soutuveneen (kesällä) ja kävelysauvojen lainauksen

Huonetiedot:

  • Perhehuone käsittää kaksi premium-huonetta (2hh), jotka on yhdistetty väliovella.
  • Molemmissa huoneissa on 140 cm parisänky, oma kylpyhuone, tilava parveke ja minibaari.
  • Perhehuoneeseen voi tulla 2 aikuista ja 1—2 lasta tai 1 aikuinen ja 2—3 lasta.

HUOM! Hinta ei sisällä aamiaista. Sen voi varata etukäteen ja maksaa paikan päällä. Tarjolla on joko noudettava aamiaislautanen 15 €/hlö (sis. sämpylän, cocktailpiirakan, leikkeleet, juuston, levitteen, kasvikset, hedelmät, jugurtin ja juomina omena- tai appelsiinimehu, murukahvi/tee) tai runsasaamiaisbuffet 18 €/hlö, kun hotellissa on ryhmämajoitusta. 4—12-vuotiaat lapset saavat aamiaisen puoleen hintaan. Alle 4-vuotiaat syövät ilmaiseksi.

Sisäänkirjautuminen Rapukartanoon klo 15.00 alkaen. Toisinaan navigaattorit eksyttävät loppumatkasta, joten suosittelemme katsomaan ajo-ohjeen (os. Rapukartanontie 15, 35700 Vilppula).

Huomioithan, että hotellin ravintola on auki vain tilauksesta. Löydät lisätietoa Rapukartanon tilausravintolasta täältä.

Loading…

Loading…

Myyntipalvelu
p. 03 488 6801
myynti@serlachius.fi