Perhepaketti hotelli Rapukartanossa ja Serlachius-museoissa

Tule syyslomalla rentoutumaan hotelli Rapukartanon rauhaan ja nauttimaan Serlachius-museoiden kiinnostavasta tarjonnasta koko perheelle! Tämä perhepaketti sisältää yöpyminen Koivulahden Rapukartanon perhehuoneessa ja sisäänpääsymaksut Serlachius-museoille.

Vierailullanne pääsette nauttimaan taiteesta ja näyttelyistä, jotka kiinnostavat varmasti myös perheen pienempiä. Museokierrokselle lapset saavat halutessaan tehtävävihkoset mukaan ja Taavetinsaaressa taidemuseo Göstan kupeessa voitte kiertää metsäpolun mielenkiintoisine kysymyksineen. Jos ilma suosii, lainatkaa museoista Jopo-pyörät koko perheelle ja polkaiskaa vaikkapa Mäntänvuorelle — Kuka jaksaa kiivetä näkötornin huipulle asti? Päivän kruunaa laatuaika Rapukartanon järvimaisemissa!

Luksusta: Hotelliin otetaan kerralla vain yksi seurue, joten saatte takuulla nauttia turvallisesti ainutlaatuisesta rauhasta kauniin luonnon keskellä. Myös Serlachius-museoilla kiinnitetään erityistä huomiota asiakkaiden turvalliseen vierailuun.

Voit vierailla Serlachius-museoissa kahtena päivänä, mutta huomioithan, että museot ovat talvikaudella (1.9.-31.5.) maanantaisin kiinni. Aukioloajat löytyvät täältä.

Hinta: 259 €/perhe

Perhepaketti sisältää:

  • yöpymisen Rapukartanon premium-perhehuoneessa (2 aik. + 1-2 lasta tai 1 aik. + 2-3 lasta)
  • aamiaisen
  • sisäänpääsyn Serlachius-museoille (2 aikuista, lapset ilmaiseksi)
  • tutustumisen lukuisiin näyttelyihin, Veistospuistoon, museon saareen ja ravintola Göstaan
  • polkupyörien ja kävelysauvojen lainauksen

Huonetiedot:

  • Perhehuone käsittää kaksi premium-huonetta (2hh), jotka on yhdistetty väliovella.
  • Molemmissa huoneissa on 140 cm parisänky, oma kylpyhuone, tilava parveke ja minibaari.
  • Perhehuoneeseen voi tulla 2 aikuista ja 1-2 lasta tai 1 aikuinen ja 2-3 lasta.

Sisäänkirjautuminen Rapukartanoon klo 15.00 alkaen. Toisinaan navigaattorit eksyttävät loppumatkasta, joten suosittelemme katsomaan ajo-ohjeen (os. Rapukartanontie 15, 35700 Vilppula).

Vinkki: Sunnuntaina 18.10. vietetään Gustaf-museossa perhepäivää! Lue lisää täältä.

Loading…

Loading…

Myyntipalvelu
p. 040 166 3480
myynti@serlachius.fi