Päiväretki Himokselta Serlachius-museoille

Päiväretki Himokselta Serlachius-museoille kesätorstaisin

Lähde mukaan antoisalle taideretkelle Mänttään Serlachius-museoihin! Päiväretki sisältää Serlachius-museoiden sisäänpääsyn ja yhteiskuljetuksen Himos Centeriltä suoraan Serlachius-museo Göstaan ja takaisin.

Päivän aikana ehdit kiertää mielenkiintoisissa taidenäyttelyissä, ihastella arkkitehtuuria, nauttia kauniista veistospuistosta ja herkutella ravintola Göstan ja kesäravintola Autereen tuvan antimilla. Lainaa museon Jopo-pyörä ja vieraile myös Gustaf-museossamme Mäntän keskustassa tai muissa Taidekaupungin kohteissa.

Hinta: 55 €/aikuinen tai 45 €/lapsi

Hinta sisältää:

 • menopaluu-kuljetuksen: Himos Center – Serlachius-museo Gösta / Gustaf – Himos Center
 • sisäänpääsylipun molempiin Serlachius-museoihin
 • museon polkupyörien ja soutuveneiden lainaamisen

Koko retken kesto on noin 7 tuntia.

Aikataulu:

 • klo 10:30 lähtö Himos Centerin parkkipaikalta (os. Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä)
 • n. klo 11:20 saapuminen Serlachius-museo Göstaan

 • Tekemistä taidemuseo Göstan alueella: upeat taidenäyttelyt kahdessa rakennuksessa, taidetta myös puistossa ja museon omassa saaressa, soutu- ja pyöräilymahdollisuus, ateria ravintola Göstassa tai kesäravintola Autereen tuvassa, eväsretki järvenrannassa.

 • Serlachius-museo Gustafin näyttelyt liittyvät paperiteollisuuden historiaan ja taiteeseen. Jo museorakennus, entinen Serlachius-yhtiön pääkonttori, on nähtävyys sinänsä. Paperipaikkakunnan dramatisoitu historia tulee tutuksi niin museon näyttelyissä kuin opastuksissakin.
  Voit sisällyttää päivään myös esimerkiksi vierailun Mäntän kuvataideviikoille (ei kuulu päiväretken hintaan) tai muihin Taidekaupungin kohteisiin.

  Vinkki: Voit lainata museon Jopo-pyörää kulkemiseesi Mäntässä. Pyörän voit kätevästi palauttaa kummalle tahansa Serlachius-museolle.

 • klo 16:30 lähtö Serlachius-museo Göstan edestä
  tai
  klo 16:35 lähtö Serlachius-museo Gustafin edestä
 • n. klo 17:20 saapuminen Himos Centerin parkkipaikalle

Päiväretki toteutuu, kun osallistujia on vähintään kuusi. Mikäli retki ei toteudu, ilmoitamme siitä lipun ostaneille edellisenä päivänä klo 16.00 mennessä. Tällöin maksu palautetaan.

Varaus on sitova.

Serlachius-museoiden käyntiosoitteet:
Gösta: os. Joenniementie 47, 35800 Mänttä
Gustaf: os. R. Erik Serlachiuksen katu 2, 35800 Mänttä

Loading…

Loading…

Myyntipalvelu
p. 03 488 6801
myynti@serlachius.fi