Hanki minimetsä

Hanki minimetsä

Hanki ja istuta Minimetsä!
Näin pääset mukaan yhteisölliseen nykytaideteokseen ja lisäät viheralueita, joilla voi vaikuttaa ilmastonmuutoksen hidastamiseen. 

Minimetsän tarina on osa Miljoonan puun talkoita, joissa puiden istuttaminen, ilmastonmuutoksen hidastaminen ja taide kohtaavat. Idean taustalla on taiteilija Nina Backmanin Silence Project. Jokamiehenoikeudesta inspiraationsa saanut Silence Project nostaa esiin hiljaisuuden, tilan ja luonnon merkitystä ja senvaikutusta suomalaiseen kulttuuriin, arvoihin sekä identiteettiin. Pienikin Minimetsä tukee luonnon monimuotoisuutta, ja sen kasvit ja puut on valittu Suomen ilmastoon sopiviksi. 

Jokainen Minimetsän omistaja voi halutessaan lisätä oman teoksensa mukaan Miljoonan puun talkoiden sivuilla olevaan karttaan ja olla näin mukana Miljoonan puun talkoissa. Minimetsät lisätään manuaallisesti. 

Minimetsä on suojattu tavaramerkki.

Tarvitset  8-14 neliömetrin alueen, jolle voit istuttaa oman Minimetsäsi.  Minimetsän ainekset tulevat Harviala Oy:ltä, Suomen vanhimmalta puutaimistolta. 

Tilaa tästä taimet omaan Minimetsääsi. 

1. LEHTOMETSÄ  570 euroa ( sisältäen alv ja rahdin)
Lehtometsän pohjana on niittysiemen, lisäksi perennoja, pensas ja lehtipuita. Lehtometsän sisältämät tammi, kotipihlaja ja suomenpihlaja ovat kooltaan 1,5-2m korkuisia. Paketti sisältää myös tukikepit. Ennen istuttamista kasvualustan on oltava valmis, jotta taimet saadaan istutettua viimeistään kolmen päivän sisällä maahan.

2. HAVUMETSÄ 600 euroa ( sisältäen alv ja rahdin)
Havumetsän pohjana on varpumatto (kuntta), lisäksi katajia ja mänty.
Havumetsän sisältämä männyt ovat kooltaan 1.5-2m ja katajat 80cm, kooltaan. Paketti sisältää myös tukikepit. Ennen istuttamista kasvualustan on oltava valmis, jotta taimet saadaan istutettua viimeistään kolmen päivän sisällä maahan.

Harviala toimittaa Minimetsän ainekset tilaajalle 1-2 viikon aikana päivän kuluessa tilauksen saapumisesta. Tilaus toimitetaanpuuhäkissä tai puulavalla. Toimitukset Manner-Suomen alueelle.

Toimitusaika on toukokuusta lokakuuhun. Tilauksen yhteydessä asiakas saa mukaan istutusohjeet.

Loading…

Loading…

Myyntipalvelu
p. 03 488 6801
myynti@serlachius.fi