Mänttä Food Festival -illallinen & ohjelma

Mänttä Food Festival – illallinen & ohjelma 3.9.2022

Jo perinteeksi muodostunut Mänttä Food Festival kokoaa tänäkin vuonna hyvän ruuan ystävät yhteiseen juhlaan lauantaina 3.9. Serlachius-museo Göstalle. 

Suositun tapahtuman teema kietoutuu nyt lumoavan tulen, sen tuoksun ja tunnelman ympärille – Food, Friends & Fire! 

Ruoanlaitto avotulella on vanhin ja primitiivisin keittomenetelmä. Tulen hehkuvat punaiset liekit ja savuiset aromit sopivat hienosti grillaamiseen, paahtamiseen ja loimuttamiseen. Illallisen jokaisessa ruokalajissa hyödynnetään siis avotulta. Elämyksen täydentävät siihen huolella valitut ruokajuomat sekä viihdyttävä ohjelma Sean Ricksin juontamana.

Ruokalajien toteutuksesta vastaa joukko vuoden kokkeja yhdessä ravintola Göstan henkilökunnan kanssa: Markus Aremo, Petteri Luoto, Mika Palonen, Ari Ruoho, Heikki Liekola  ja Henry Tikkanen.

Hinta: 210 €/hlö
Hinta sisältää viiden ruokalajin illallisen, juomapaketin, iltaohjelman sekä opastetun taidekierroksen ja Taidesaunan käytön.

Paikka: Serlachius-museo Gösta ja ravintola Gösta, os. Joenniementie 47, 35800 Mänttä

Ohjelma:

  • klo 14-18 mahdollisuus saunoa uudessa, ainutlaatuisessa Taidesaunassamme! Paikalta voi ostaa juotavaa.
  • klo 18 opastettu taidekierros, lähtö taidemuseo Göstan aulasta.
  • klo 18.30 illallinen ja ohjelma alkaa.
Loading…

Loading…

Myyntipalvelu
p. 040 166 3480
myynti@serlachius.fi