Lahjapaketti kulttuuri- ja kulinaarielämyksiin — kokoa itse

Lahjapaketti kulttuuri- ja kulinaarielämyksiin — kokoa itse

Yllätä ystäväsi ja kokoa ainutlaatuinen lahjapaketti kulttuuri- ja kulinaarielämyksiin! Tämä on takuulla lahja, joka tulee käyttöön.

Paketin runkona on sisäänpääsy Serlachius-museoille ja neljän ruokalajin upea Taidemenu ravintola Göstassa. Lisäksi voit paketoida lahjaan taidekirjan valikoimastamme. Voit ostaa lahjapaketin niin monelle hengelle kuin haluat.

Hinta alkaen:

  • 66 €/aikuinen
  • 63 €/eläkeläinen, opiskelija
  • 56 €/lapsi (13-17 v.)
  • 28 €/lapsi (0-12 v.)

Hinta sisältää:

  • sisäänpääsyn Serlachius-museo Göstaan
  • neljän ruokalajin Taidemenun ravintola Göstassa

Lisäpalveluna voit paketoida:

  • taidekirja valikoimastamme Göstan pieni taidekirjasto, 10 €/kirja.
    Kirjan voi valita ja noutaa museokäynnin yhteydessä taidemuseo Göstan lippukassalta.

Käytännössä:

Lähetämme sähköisen lahjakortin joko suoraan lahjan vastaanottajalle tai sinulle — valintasi mukaan! Kortti kertoo lahjapaketin sisällöstä ja sisältää henkilökohtaisen koodin, joka oikeuttaa ostettuihin palveluihin (tulostettua korttia ei tarvita). Lisäksi voit kirjoittaa henkilökohtaiset saatesanat lähettämäämme sähköpostiviestiin. Kortti lähetetään sähköpostitse seuraavana arkipäivänä.

Lahjapaketti on voimassa vuoden ostopäivästä ja sen voi käyttää museoiden aukioloaikana. Paketti käytetään kokonaisuudessaan yhden päivän aikana. Ennakkovarausta ei tarvita, mutta etenkin sesonkiaikana (touko-elokuu) suosittelemme paikan varaamista. Lähetämme lahjan vastaanottajalle tarvittavat ohjeet.

Esimerkkipaketti:
(Huomaa! Gustaf-museo sulkeutuu energiaremontin vuoksi 20.11.2023 ja avautuu uusin näyttelyin 15.6.2024. Gösta on avoinna normaalisti.)

Jos haluat ostaa mieluummin fyysisen lahjakortin, joka lähetetään postitse, löydät lahjakortit museokaupan verkkokaupasta.

Loading…

Loading…

Myyntipalvelu
p. 03 488 6801
myynti@serlachius.fi