Juhlamenu 19.-21.1.

Gösta Serlachiuksen taidesäätiö 90 vuotta -juhlamenu on tarjolla ravintola Göstassa perjantaista sunnuntaihin 19.-21.1. Ravintola on auki klo 11–17 (keittiö 16.30 asti).

Neljän ruokalajin pöytiin tarjoiltu juhlamenu ammentaa Serlachiuksen ruokaperinteestä: ruokalajit ovat saaneet innoituksensa mauista, joita tarjoiltiin suvun keittiöissä ja nautittiin yhtiön tilaisuuksissa.

JUHLAMENU

Riimisuolattua kuusipeuraa, sipulipiirasta ja goudakreemiä
Haudutettu lohi-haukiquenelle
Tateilla täytettyä fasaaninrintaa, tryffelikastiketta
Charlotte Russe, mehustettua ananasta

Ravintola Göstan ravintoloitsija, palkittu keittiömestari Henry Tikkanen tarjoaa paikallisia, laadukkaita ja sesongin mukaisia raaka-aineita. Juhlamenun fasaani on Lietun tilalta Kolhosta, kuusipeura Räihän tilalta Uuraisilta ja hauki Ähtarijärvestä. Ravintola Göstan laadukas viinilista ja alkoholittomat juomavaihtoehdot täydentävät aterian.

Hinta
59 €/hlö
Alle 13-vuotiaat ruokailevat puoleen hintaan.

Ilmoitathan oston yhteydessä, mikäli pöytäseurue on suurempi kuin maksettu tilaus. Näin osaamme varata teille oikean kokoisen pöydän.

Ruokailu ravintola Göstassa on mahdollista myös ilman pöytävarausta tai ennakkoon maksettua menua. Avoimien ovien päivänä la 20.1. suosittelemme pöytävarausta!

TERVETULOA! RAVINTOLA GÖSTA
ravintola@ravintolagosta.fi
p. 040 708 5572
os. Joenniementie 47, 35800 Mänttä

___________________________________

Vuorineuvos Gösta Serlachius perusti vuonna 1933 nimeään kantavan taidesäätiön säilyttämään, esittelemään ja kartuttamaan keräämäänsä taidekokoelmaa. Tänä päivänä kokoelma sisältää yli 10 000 teosta ja on yksi Suomen sekä Pohjoismaiden merkittävimmistä yksityisistä taidekokoelmista. Taidesäätiö ylläpitää Mäntässä Serlachius-museokokonaisuutta sekä taiteilijaresidenssiä. 

Esittelemme taidesäätiön toimintaa syksyn ja talven mittaan monin tavoin. Vietämme 90-vuotisjuhlaa avoimin ovin 20.1.2024. Samalla juhlistamme taidesäätiön historiateosta Nimeään kantava.


Loading…

Loading…

Myyntipalvelu
p. 03 488 6801
myynti@serlachius.fi