Tampereelta Serlachius-bussilla Taidekaupunki Mänttään

Tampereelta Serlachius-bussilla Taidekaupunki Mänttään

Astu Serlachius-bussiin Tampereelta ja lähde inspiroivalle matkalle taiteen, arkkitehtuurin, luonnon ja kulinaaristen elämysten äärelle! Serlachius-museoiden tarjonta kiehtoo omalla ainutlaatuisella tavallaan. Vietä päivä tai vaikka useampikin Taidekaupungissa!

Hinnat (menopaluu):

  • 25 €/aikuinen
  • 20 €/eläkeläinen, opiskelija, lapsi 12-17 v.
  • 12,5 €/lapsi 4-11 v.

Huom! Tämä hinta ei sisällä sisäänpääsyä museoille tai museopyörien lainausta. Meillä käy museokortti sekä useiden toimijoiden kulttuuri- ja virike-edut (kortti, seteli, mobiilimaksu). Katso sisäänpääsymaksut täältä. Serlachius-bussin matkalippua näyttämällä saat aikuisten pääsymaksusta 5 euron alennuksen.


ESIMERKKI PÄIVÄN KULUSTA:

  • klo 10:50 lähtö Tampereen linja-autoasemalta (laituri 2) tai klo 11:05 Tampereen rautatieasemalta (pääovien vieressä olevalta pysäkiltä). 
  • klo 12:20 saapuminen Mänttään, Serlachius-museo Göstaan tai klo 12:35 saapuminen Serlachius-museo Gustafiin.
  • Vietä iltapäiväsi nauttien taiteesta ja näyttelyiden tarjonnasta, arkkitehtuurista ja puistosta. Rentoudu lounaan äärellä ravintola Göstassa tai nauti kahvit Gustaf-museon kahvipisteellä.
  • klo 15:30 Serlachius-bussi kuljettaa sinut taidemuseo Göstalta Gustaf-museolle tai klo 15:40 Gustafilta Göstaan. Voit myös lainata museopyörän ja polkaista noin 3 km:n matkan. Pyörän voi palauttaa toiselle museolle.
  • Jatka päivääsi toisella museolla uusien teosten ja näyttelyiden parissa.
  • klo 17:20 on aika lähteä Tampereelle Serlachius-museo Göstalta tai klo 17:30 Serlachius-museo Gustafilta.
  • klo 18:45 saapuminen Tampereen rautatieasemalle tai klo 18:50 linja-autoasemalle.

Katso tarkempi aikataulu täältä. Asiakaspalvelijamme neuvovat mielellään paikan päällä!

VINKKI: Serlachius-bussin aikataulu sopii yhteen junien ja bussien kanssa Helsingin suunnalta/suuntaan!

Varaaminen verkosta täytyy tehdä viimeistään 12 tuntia ennen lähtöä. Matkalipun voi ostaa myös suoraan kuljettajalta, mutta etenkin kesäaikaan bussissa voi olla täyttä, joten suosittelemme varausta.


Haluatko viipyä pidempään? Paluu on mahdollinen myös seuraavana aamuna tai iltana samalla lipulla!

Tämä varauskalenteri viittaa matkustuspäivääsi Tampereelta Mänttään. Jos matkustat vasta seuraavana päivänä takaisin Tampereelle, ilmoitathan myöhemmästä paluustasi matkaa varatessasi. Mikäli matkustat samana iltana takaisin, sinun ei tarvitse ilmoittaa siitä meille.

Majoitusvinkkejä Mäntässä:

Loading…

Loading…

Myyntipalvelu
p. 03 488 6801
myynti@serlachius.fi