6.8. klo 18.30 Serlachius-juhlakonsertti Seong-Jin Cho

Mäntän Musiikkijuhlat 2022

6.8.2022
klo 18.30 Seong-Jin Cho
Serlachius-museo Gösta, Kivijärvi-sali
58/45 €

“Cho on mestari. Hän tarjoili vaikuttavan valikoiman sointivärejä ja osoitti huomattavaa soittotekniikkaa leuat loksauttavalla vauhdilla. Hänellä on sanottavaa, ja hän osaa sanoa sen hyvin.” – The Wall Street Journal

Lauantain toinen hämmästyttävä lahjakkuus Seong-Jin Cho –  Varsovan Chopin-kilpailun 2015 voittaja  –  on ikäpolvensa herkkävaistoisimpia ja runollisimpia nuoria hypervirtuooseja. 

Berliiniläistyneen 27-vuotiaan ura on on ollut huikean nousujohteinen, ja myös hän on ehtinyt esiintyä käytännössä kaikilla musiikkimaailman tärkeimmillä foorumeilla. Mäntässä hän soittaa ohjelman joka on yhtaikaa koskettava, syvällinen ja säkenöivää taiturillisuutta vaativa: Händelin barokkisarjat saavat seurakseen kaksi pianokirjallisuuden ikonista teosta, Brahmsin Händel-variaatiot ja Schumannin Sinfoniset etydit.


OHJELMA:

Georg Friedrich Händel: Sarja F-duuri HWV 427, Sarja f-molli HWV 433
Johannes Brahms: Händel-muunnelmat op. 24

***
Georg Friedrich Händel: Sarja E-duuri HWV 430, Sarja B-duuri HWV 440
Robert Schumann: Sinfoniset etydit op. 13


Väliaika alkaa n. klo 19.15. Konsertti päättyy n. klo 20.50.


Väliaikatarjoilu Autereen tuvassa

Tunnelmallisessa tuvassa Göstan pihapiirissä tarjotaan väliajalla virvokkeita, kahvia, teetä sekä suolaista- ja makeaa kahvileipää. Ei etukäteisvarausta.

Lisäpalveluna illallinen ravintola Göstassa

Neljän ruokalajin Taidemenu kruunaa illan! Varaa paikkasi konsertin jälkeiselle illalliselle taidemuseon upeaan ravintolaan. Hinnat: Taidemenu 56 € tai Taidemenu (kasvis) 49 €. Menu on saatavana myös kokonaan vegaanisena. Ilmoitathan toiveistasi varauksen yhteydessä.


KONSERTTILIPUT:

  • 58 €/peruslippu: aikuiset
  • 45 €/alennuslippu: opiskelijat, koululaiset (7–17-vuotiaat, alle 7-vuotiaat ilmaiseksi), eläkeläiset, varusmiehet, työttömät, pyörätuolilla liikkuvat, Mäntän Musiikkijuhlien Tuki ry:n jäsenet, Pianopedagogit ry:n jäsenet
  • ryhmälippu vähintään 10 hengelle -10 % peruslipun hinnasta
  • ryhmälippu vähintään 10 eläkeläiselle -10 % alennuslipun hinnasta

Varauskalenteri alentaa ryhmälipun hinnan automaattisesti valitessasi väh. 10 henkilöä/lippukategoria. Lippuja ei voi ostaa verkkokaupassa kulttuuri- tai virike-edulla.


LIPPUJEN PERUUTUSEHDOT:

Ostettuja lippuja ei lunasteta takaisin eikä vaihdeta muuten kuin poikkeustapauksessa.

Poikkeukset ovat seuraavat:

Jos taiteilija vaihtuu tai jos konsertin ajankohta joudutaan koronasyistä siirtämään, lipun voi peruuttaa tai käyttää korvaavassa konsertissa. 

Jos koronarajoitukset kiristyvät, Mäntän Musiikkijuhlat voi joutua rajaamaan yleisömäärää. Tällöin etusijalla ovat ensimmäisinä lipun ostaneet. Tällöin lunastamme takaisin ne liput, joita ei voida käyttää.

Seuraavissa tapauksissa lippuja ei lunasteta takaisin:

Lipun ostaneen henkilön sairastuminen ei ole peruste lippujen takaisin lunastamiselle. Tämä koskee myös koronaan sairastumista.

Mäntän Musiikkijuhlat pidättää oikeudet ohjelmamuutoksiin ja konserttipaikan vaihdoksiin. Ohjelmien kestot ovat suuntaa-antavia.

Loading…

Loading…

Myyntipalvelu
p. 03 488 6801
myynti@serlachius.fi