6.8. klo 13.00 Yulianna Avdeeva

MÄNTÄN MUSIIKKIJUHLAT 2022

6.8.2022
klo 13.00 Yulianna Avdeeva
Serlachius-Gösta, Kivijärvi-sali
40/30 €

Taianomaiseksi muusikoksi ja ainutlaatuiseksi persoonallisuudeksi ylistetty Avdeeva nousi musiikkimaailman tietoisuuteen voitettuaan Varsovan Chopin-kilpailun vuonna 2010. Häikäisevä kansainvälinen ura on vienyt nuoren pianotähden esiintymään ympäri maailmaa merkittävimpien orkesterien solistiksi ja tärkeimmille konserttilavoille. Kun keväällä 2020 konserttipaikkoja suljettiin maailmanlaajuisen pandemian vuoksi, Avdeeva perusti sosiaaliseen mediaan  Bach-aiheisen viikoittaisen videoblogin, josta tuli nopeasti erittäin tunnettu.

Mäntässä häneltä kuullaan suurten tunteiden ohjelma, joka sisältää Chopinin ja Rahmaninovin rakastettujen teosten lisäksi harvemmin kuultuja aarteita kahdelta puolalaiselta mestarilta, joiden arvo  on huomattu toden teolla vasta viime aikoina – Szpilmanilta ja Weinbergiltä. Szpilman on kirjailija, jonka tositapahtumiin pohjautuvan kirjan The Death of a City (“Śmierć miasta”) tarinan Roman Polanski ohjasi elokuvaksi Pianisti.


OHJELMA:

Frédéric Chopin: Poloneesi-fantasia op. 61 
Władysław Szpilman: Life of the Machines (1933)
Mieczysław Weinberg: Sonaatti h-molli op. 56

***
Sergei Rahmaninov: Neljä preludia op. 23, Pianosonaatti nro 2 b-molli op. 36

Väliaika alkaa n. klo 13.45. Konsertti päättyy n. klo 14.45.


Väliaikatarjoilu Autereen tuvassa

Tunnelmallisessa tuvassa Göstan pihapiirissä tarjotaan väliajalla virvokkeita, kahvia, teetä sekä suolaista- ja makeaa kahvileipää. Ei etukäteisvarausta.


Konserttiliput:

  • 40 €/peruslippu, aikuiset
  • 30 €/alennuslippu: opiskelijat, koululaiset (7–17-vuotiaat, alle 7-vuotiaat ilmaiseksi), eläkeläiset, varusmiehet, työttömät, pyörätuolilla liikkuvat, Mäntän Musiikkijuhlien Tuki ry:n jäsenet, Pianopedagogit ry:n jäsenet
  • ryhmälippu vähintään 10 hengelle -10 % peruslipun hinnasta
  • ryhmälippu vähintään 10 eläkeläiselle -10 % alennuslipun hinnasta

Varauskalenteri alentaa ryhmälipun hinnan automaattisesti valitessasi väh. 10 hlöä/lippukategoria. Lippuja ei voi ostaa verkkokaupassa kulttuuri- tai virike-edulla.


LIPPUJEN PERUUTUSEHDOT:

Ostettuja lippuja ei lunasteta takaisin eikä vaihdeta muuten kuin poikkeustapauksessa.

Poikkeuksena ovat seuraavat:

Jos taiteilija vaihtuu tai jos konsertin ajankohta joudutaan koronasyistä siirtämään, lipun voi peruuttaa tai käyttää korvaavassa konsertissa.

Jos koronarajoitukset kiristyvät, Mäntän Musiikkijuhlat voi joutua rajaamaan yleisömäärää. Tällöin etusijalla ovat ensimmäisinä lipun ostaneet. Tällöin lunastamme takaisin ne liput, joita ei voida käyttää.

Seuraavissa tapauksissa lippuja ei lunasteta takaisin:

Lipun ostaneen henkilön sairastuminen ei ole peruste lippujen takaisin lunastamiselle. Tämä koskee myös koronaan sairastumista.

Mäntän Musiikkijuhlat pidättää oikeudet ohjelmamuutoksiin ja konserttipaikan vaihdoksiin. Ohjelmien kestot ovat suuntaa-antavia.

Loading…

Loading…

Myyntipalvelu
p. 03 488 6801
myynti@serlachius.fi