5.8. klo 18.30 Olli Mustonen

MÄNTÄN MUSIIKKIJUHLAT 2022

5.8.2022
klo 18.30 Olli Mustonen
Serlachius-museo Gösta, Kivijärvi-sali
40/30 €

Olli Mustonen, yksi kansainvälisesti tunnetuimmista suomalaispianisteista, ei esittelyjä kaipaa. Hän on musiikin syvällinen tulkitsija sen kaikissa olomuodoissa niin pianistina, säveltäjänä kuin kapellimestarinakin. Mäntän Musiikkijuhlille saamme Mustosen iloksemme jo kolmatta kertaa. Tällä kertaa hän esittää konsertissaan kokonaan Prokofievin sonaateista koostuvan ohjelman. 


Ohjelma:

Sergei Prokofjev:
Pianosonaatti nro 4 c-molli, op. 29
Pianosonaatti nro 2 d-molli, op. 14

***
Pianosonaatti nro 9 C-duuri, op. 103
Pianosonaatti nro 6 A-duuri, op. 82


Väliaika alkaa n. klo 19.10. Konsertti päättyy n. klo 20.35.


Väliaikatarjoilu Autereen tuvassa

Tunnelmallisessa tuvassa Göstan pihapiirissä tarjotaan väliajalla virvokkeita, kahvia, teetä sekä suolaista- ja makeaa kahvileipää. Ei etukäteisvarausta. 

Lisäpalveluna illallinen ravintola Göstassa

Neljän ruokalajin Taidemenu kruunaa illan! Varaa paikkasi konsertin jälkeiselle illalliselle taidemuseon upeaan ravintolaan. Hinnat: Taidemenu 56 € tai Taidemenu (kasvis) 49 €. Menu on saatavana myös kokonaan vegaanisena. Ilmoitathan toiveistasi varauksen yhteydessä.


KONSERTTILIPUT:

  • 40 €/peruslippu, aikuiset
  • 30 €/alennuslippu: opiskelijat ja koululaiset (7–17-vuotiaat, alle 7-vuotiaat ilmaiseksi), eläkeläiset, varusmiehet, työttömät, pyörätuolilla liikkuvat, Mäntän Musiikkijuhlien Tuki ry:n jäsenet, Pianopedagogit ry:n jäsenet
  • ryhmälippu vähintään 10 hengelle -10 % peruslipun hinnasta
  • ryhmälippu vähintään 10 eläkeläiselle -10 % alennuslipun hinnasta

Varauskalenteri alentaa ryhmälipun hinnan automaattisesti valitessasi väh. 10 henkilöä/lippukategoria. Lippuja ei voi ostaa verkkokaupassa kulttuuri- tai virike-edulla.


LIPPUJEN PERUUTUSEHDOT:

Ostettuja lippuja ei lunasteta takaisin eikä vaihdeta muuten kuin poikkeustapauksessa.

Poikkeukset ovat seuraavat:

Jos taiteilija vaihtuu tai jos konsertin ajankohta joudutaan koronasyistä siirtämään, lipun voi peruuttaa tai käyttää korvaavassa konsertissa.

Jos koronarajoitukset kiristyvät, Mäntän Musiikkijuhlat voi joutua rajaamaan yleisömäärää. Tällöin etusijalla ovat ensimmäisinä lipun ostaneet. Tällöin lunastamme takaisin ne liput, joita ei voida käyttää.

Seuraavissa tapauksissa lippuja ei lunasteta takaisin:

Lipun ostaneen henkilön sairastuminen ei ole peruste lippujen takaisin lunastamiselle. Tämä koskee myös koronaan sairastumista.

Mäntän Musiikkijuhlat pidättää oikeudet ohjelmamuutoksiin ja konserttipaikan vaihdoksiin. Ohjelmien kestot ovat suuntaa-antavia.Loading…

Loading…

Myyntipalvelu
p. 03 488 6801
myynti@serlachius.fi